ΦΛΩΡΙΝΑ Βράβευση οικογενειών και επιτυχόντων και αριστευσάντων μαθητών από τον Σύλλογο Πολυτέκνων Φλώρινας-βίντεο,φώτο - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Βράβευση οικογενειών και επιτυχόντων και αριστευσάντων μαθητών από τον Σύλλογο Πολυτέκνων Φλώρινας-βίντεο,φώτο

.

.

Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017

Βράβευση οικογενειών και επιτυχόντων και αριστευσάντων μαθητών από τον Σύλλογο Πολυτέκνων Φλώρινας-βίντεο,φώτο

Τους επιτυχόντες στα ΑΕΙ και ΤΕΙ, καθώς και τους αριστεύσαντες μαθητές/τριες γυμνασίων και λυκείων του έτους 2015-2016 τέκνα πολυτέκνων οικογενειών, όπως και τις μητέρες που απέκτησαν 7ο, 6ο, 5ο και 4ο τέκνο εντός του 2016, βράβευσε χθες ο Σύλλογος Πολυτέκνων Φλώρινας, στην ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα του «Αριστοτέλη».


ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον πρόεδρο του Συλλόγου π. Σωτήριο Παρδάλη και ακολούθησαν ύμνοι από τον Βυζαντινό χορό του «Αριστοτέλης», «Ο Άγιος Αγαθάγγελος», με χοράρχη τον κ. Παντελή Δάφα.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης χαιρετισμούς απήθυναν μεταξύ άλλων ο Μητροπολίτης Φλωρίνης κ. Θεόκλητος, ο αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας Στέφανος Μπίρος, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Φλώρινας Πέτρος Σερίδης και πρόεδροι συλλόγων Πολυτέκνων από διάφορα σημεία της χώρας.

Την κεντρική ομιλία, με θέμα την αρμονία στο γάμο, δεν εκφώνησε τελικά ο καθηγούμενος της Μονής Βατοπαιδίου γέροντας Εφραίμ (ο οποίος δεν παρέστη λόγω προβλημάτων υγείας), αλλά ο ιερομόναχος π. Τιμόθεος ως εκπρόσωπος του.

Βίντεο και φώτο στον ιστότοπο ΝΕΑ ΦΛΩΡΙΝΑ