ΦΛΩΡΙΝΑ Η 2η μέρα του 7ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Πολυπλατάνου.-βίντεο,φώτο - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Η 2η μέρα του 7ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Πολυπλατάνου.-βίντεο,φώτο

.

.

Τρίτη 15 Αυγούστου 2017

Η 2η μέρα του 7ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Πολυπλατάνου.-βίντεο,φώτο

Ατελείωτο κέφι, χορός και εκατοντάδες επισκέπτες ήταν τα συστατικά της χθεσινής βραδιάς του 7ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Πολυπλατάνου που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος "Μέγας Αλέξανδρος".






ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ



Η βραδιά ξεκίνησε με την εμφάνιση των χορευτικών συγκροτημάτων της Ευξείνου Λέσχης Φλώρινας, του Πολιτιστικού Συλλόγου Άνω Καλλινίκης "Προφήτης Ηλίας", του Αθλητικού Μορφωτικού Εκπολιτιστικού Συλλόγου Ακρίτα "Ο Ορφέας", του Πολιτιστικού Συλλόγου Εργαζομένων ΔΕΗ και του Πολιτιστικού Προοδευτικού Επιμορφωτικού Συλλόγου Κέλλης "Οι Ακρίτες". Ακολούθησε γλέντι με την ορχήστρα των Παντελή Τσαμπάζη και Θεόφιλου Σεχίδη. Η αυλαία του Φεστιβάλ πέφτει απόψε, στις 9.30 το βράδυ, με τη συμμετοχή χορευτικών από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γιαννιτσών "Ανατολική Ρωμυλία", τον Σύλλογο Θεσσαλών και Φίλων Φλώρινας, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Σιταριάς "Νέοι Ορίζοντες" και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πολυπλατάνου "Μέγας Αλέξανδρος".