ΦΛΩΡΙΝΑ Πρόσκληση για την εκδήλωση μνήμης στο Βίτσι 2017 - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Πρόσκληση για την εκδήλωση μνήμης στο Βίτσι 2017

.

.

Τετάρτη 23 Αυγούστου 2017

Πρόσκληση για την εκδήλωση μνήμης στο Βίτσι 2017

Αποτέλεσμα εικόνας για Χρυσή ΑυγήΗ Τοπική Οργάνωση Καστοριάς του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή προσκαλεί όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες στις εκδηλώσεις μνήμης που θα πραγματοποιηθούν στο Βίτσι την Κυριακή 27 Αυγούστου.





ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ
Πριν 68 χρόνια, ο Εθνικός Στρατός κατανίκησε τους συμμορίτες στις μάχες του Βίτσι και του Γράμμου, ελευθέρωσε την πατρίδα μας, προστάτευσε την Μακεδονία μας και έσωσε τους κατοίκους της Δυτικής Μακεδονίας από την κομουνιστική απειλή. Σήμερα οφείλουμε να παρευρεθούμε στις εκδηλώσεις μνήμης και τιμής, να θυμηθούμε την νίκη των ελληνικών όπλων και να τιμήσουμε αυτούς που πολέμησαν και έπεσαν για να είμαστε σήμερα ελεύθεροι.

Σήμερα, που η πατρίδα μας κυβερνάται από ένα συνονθύλευμα αριστερών εθνομηδενιστών και «δεξιών» οπορτουνιστών, οφείλουμε να είμαστε παρόντες στο Βίτσι και να βροντοφωνάξουμε ότι η πατρίδα μας δεν πουλιέται και δεν χαρίζεται σε κανέναν.

Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν ευρωβουλευτές και βουλευτές του κινήματος μας.

Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή Καστοριάς