ΦΛΩΡΙΝΑ Σήμερα ξεκινά 7ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Πολυπλατάνου με την συναυλία του Γιώργου Τσαλίκη - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Σήμερα ξεκινά 7ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Πολυπλατάνου με την συναυλία του Γιώργου Τσαλίκη

.

.

Κυριακή 13 Αυγούστου 2017

Σήμερα ξεκινά 7ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Πολυπλατάνου με την συναυλία του Γιώργου Τσαλίκη

Φωτογραφία του Π.Σ Μέγας Αλέξανδρος Πολυπλατάνου.
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πολυπλατάνου Φλώρινας σας προσκαλεί με ιδιαίτερη χαρά στο Τριήμερο Φεστιβάλ που διοργανώνει στις 13 14 & 15 Αυγούστου σε ένα καταπράσινο περιβάλλον στην είσοδο του Πολυπλατάνου Φλώρινας! ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:


ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ Στις 13 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί live Συναυλία με τον πασίγνωστο τραγουδιστή Γιώργο Τσαλίκη ο οποίος θα μας ξεσηκώσει με τις επιτυχίες του. Στις 14 Αυγούστου συντροφιά μας θα είναι η ορχήστρα του Θεόφιλου Σεχίδη & Παντελή Τζαμπάζη καθώς και χορευτικά συγκροτήματα που θα μας τιμήσουν με την παρουσία τους. Στις 15 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί πατινάδα και αναπαράσταση Νυφοπάζαρου από τα χορευτικά συγκροτήματα όπου θα έχουμε την χαρά να μας συνοδεύει η ορχήστρα ''ΧΑΛΚΙΝΑ ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑΣ'' Είστε όλοι καλεσμένοι να περάσουμε ένα αξέχαστο τριήμερο!