ΦΛΩΡΙΝΑ Πατρίδων Γεύσεις 2017:Τα εδέσματα και τα έθιμα του γάμου-ΒΙΝΤΕΟ - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Πατρίδων Γεύσεις 2017:Τα εδέσματα και τα έθιμα του γάμου-ΒΙΝΤΕΟ

.

.

Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2017

Πατρίδων Γεύσεις 2017:Τα εδέσματα και τα έθιμα του γάμου-ΒΙΝΤΕΟ

Η Εύξεινος Λέσχη Φλώρινας, ο Σύλλογος Θεσσαλών και Φίλων Νομού Φλώρινας, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πολυπλατάνου « Μέγας Αλέξανδρος» και ο Σύλλογος Κιουταχειωτών και Μικρασιατών Φλώρινας «Άγιος Μηνάς», συνδιοργανώνουν για δεύτερη χρονιά την εκδήλωση «Πατρίδων Γεύσεις».
Το θέμα της φετινής εκδήλωσης είναι τα εδέσματα και τα έθιμα του γάμου.
ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:00 στον αύλειο χώρο της Ευξείνου Λέσχης Φλώρινας. Τα γαμήλια εδέσματα θα τα ετοιμάσουν τα μέλη των συλλόγων που συμμετέχουν, ενώ τα έθιμα θα παρουσιαστούν από τα αντίστοιχα χορευτικά τμήματα.
Λεπτομέρειες του προγράμματος της εκδήλωσης έγιναν γνωστές στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, στην οποία μίλησαν ο πρόεδρος της Ευξείνου Λέσχης Τάσος Αντωνιάδης, η πρόεδρος του Συλλόγου Θεσσαλών Αγαθή Οικονόμου, η πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Πολυπλατάνου Στέλλα Αλεξίου και η έφορος του Συλλόγου Κιουταχειωτών και Μικρασιατών Μαίρη Δανιηλίδου.



ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΊΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ.