ΦΛΩΡΙΝΑ Η Γιορτή Φασολιού Τσιρονιού στις Πρέσπες-βίντεο φώτο - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Η Γιορτή Φασολιού Τσιρονιού στις Πρέσπες-βίντεο φώτο

.

.

Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2017

Η Γιορτή Φασολιού Τσιρονιού στις Πρέσπες-βίντεο φώτο

Η γιορτή Φασολιού Τσιρονιού πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στον περίβολο του Δημαρχείου Πρεσπών, στον Λαιμό. Πρωταγωνιστές της εκδήλωσης για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ήταν τα εκπληκτικά τοπικά προϊόντα των  Πρεσπών, τα φασόλια και τα τσιρόνια, που έγιναν πραγματικά ανάρπαστα.





ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης, Φλώρινας κ. Στέφανος Μπίρος και ο Δήμαρχος Δέκατης Δημήτρης Καραστέργιος.
Στην έναρξη της εκδήλωσης βραβεύτηκαν Πρεσπειώτες που εχουν διαπρέψει στην Ελλάδα αλλα και στο εξωτερικό,
Η πρώτη βράβευση αφορούσε τον Δημήτριο Σάββα, η δεύτερη βράβευση έγινε στον Ιατρό Γεώργιο Χριστιανόπουλο και η τρίτη στην Αλεξάνδρα Βακιτσίδου.
Στη διάρκεια της εκδήλωσης προσφέρθηκαν δωρεάν σε όλους εδέσματα με βάση το φασόλι, το τσιρόνι και παραδοσιακές πίτες όλα μαγειρεμένα παραδοσιακά.
 Στη γιορτή συμμετείχαν και χορευτικά συγκροτήματα και ο γνωστός τραγουδιστής Γιάννης Φλωρινιώτης ανέβασε το κέφι με την συνοδεία της ΛΕΧΟΒΙΤΙΚΗΣ ΚΟΜΠΑΝΙΑΣ.