ΦΛΩΡΙΝΑ 122 συμμετοχές στο HELEXPO Kids Cup Vol.2 - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : 122 συμμετοχές στο HELEXPO Kids Cup Vol.2

.

.

Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017

122 συμμετοχές στο HELEXPO Kids Cup Vol.2

Την τιμητική του είχε το TFC – HELEXPO, το αγωνιστικό – προπονητικό κέντρο του ΟΞΙΦ στην Θεσσαλονίκη, το Σάββατο 21 Οκτωβρίου με την διοργάνωση του Kids Cup Vol.2.
Συνολικά 122 μικροί ξιφομάχοι από την Βόρεια Ελλάδα και την Βουλγαρία «γέμισαν» τις 9 αγωνιστικές πίστες του Κέντρου και ικανοποίησαν φίλους και συγγενείς.



ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ
Για την Ιστορία, οι αγωνιστικές ομάδες ξίφους μονομαχίας του ΟΞΙΦ κυριάρχησαν, αφού επικράτησαν στις 5 από τις 6 κατηγορίες στις οποίες αγωνίστηκαν ενώ είναι εμφανής η ραγδαία βελτίωση της αγωνιστικής κατάστασης όλων των παιδιών λόγω κυρίως της εξαιρετικής δουλειάς που γίνεται στα προπονητικά κέντρα του ΟΞΙΦ τόσο στην Φλώρινα όσο και στην Θεσσαλονίκη.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

-11 κορίτσια: Χρυσό μετάλλιο Αλεξιάδου Μάγδα – Αργυρό Μετάλλιο Ρασπόπτση Νεφέλη

-11 αγόρια: Αργυρό Μετάλλιο Τσώκας Βασίλης

-13 κορίτσια: Χρυσό μετάλλιο Καράτζα Κων/ντινα – Αργυρό μετάλλιο Σταμπουλίδου Ανέττα – Χάλκινα μετάλλια Σταυρίδου Άννα – Τράιτση Βασιλική

-13 αγόρια: Χρυσό μετάλλιο Ρασπόπτσης Άγγελος  – Αργυρό μετάλλιο Αιβαλιώτης Άγγελος

-17 κορίτσια: Χρυσό μετάλλιο Ντώνου Έλενα– Αργυρό μετάλλιο Μαρκώτη Βασιλική – Χάλκινο μετάλλιο Καράτζα Κων/ντινα

-17 αγόρια: Χρυσό μετάλλιο Ντώνος Μάριος – Αργυρό μετάλλιο Γιαννάκης Δημήτριος

Στην Βουδαπέστη ο Φίλιππος Γκώγκος ικανοποίησε με την εμφάνισή του στο 1ο Ευρωπαϊκό Κύπελλο Εφήβων. Κατέκτησε την 50η θέση ανάμεσα σε 280 αθλητές!

Καταιγιστική είναι η δραστηριότητα το επόμενο διάστημα για την οικογένεια του ΟΞΙΦ σε Φλώρινα – Θεσσαλονίκη και Εξωτερικό.

9μελής αποστολή ταξιδεύει στο Ντεμπρετσέν της Ουγγαρίας για συμμετοχή στο φημισμένο Σιρκουί OLIMPICI της Ουγγαρέζικης Ομοσπονδίας Ξιφασκίας (27 – 30 Οκτ,). Ο Φίλιππος «παίζει» στο 2ο Ευρωπαϊκό Κύπελλο στο Κλάγκενφουρτ της Αυστρίας. Την Τρίτη 31 Οκτ. ξεκινά το Ελληνο – Γαλλικό προπονητικό κάμπ στο ΟΞΙΦ – FFC ΑΡΕΝΑ στην Φλώρινα στο ξίφος ασκήσεως με την συμμετοχή του Παριζιάνικου συλλόγου C.E.Paris. Την ερχόμενη εβδομάδα το TFC – HELEXPO «φιλοξενεί» το Ευρωπαϊκό Κύπελλο -14 και -17 στο ξίφος ασκήσεως με νέο ρεκόρ συμμετοχών (3-4-5 Νοεμβρίου).

Καλή επιτυχία!

Από το Δ.Σ.