ΦΛΩΡΙΝΑ Συνεχίζουν χέρι-χέρι στην κορυφή της Α1 γυναικών ο Δ.Α.Ο. Ταύρου και οι Σάρισες. Αύριο το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.-Φώτο - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Συνεχίζουν χέρι-χέρι στην κορυφή της Α1 γυναικών ο Δ.Α.Ο. Ταύρου και οι Σάρισες. Αύριο το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.-Φώτο

.

.

Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2017

Συνεχίζουν χέρι-χέρι στην κορυφή της Α1 γυναικών ο Δ.Α.Ο. Ταύρου και οι Σάρισες. Αύριο το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.-Φώτο

Φωτογραφία του Sarises Florinas.Στην Α1 γυναικών συγκέντρωσε όλη την προσοχή το μεσημέρι η αναμέτρηση του Φοίνικα Αγίας Σοφίας με τις Σάρισες Φλώρινας. Η ομάδα του Πειραιά είχε δείξει από το πρώτο αγωνιστικό διήμερο τη δυναμική της, την επιβεβαίωσε και σήμερα κι έφερε σε πολύ δύσκολη θέση τη διεκδικήτρια του τίτλου.







ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ

 Τελικά η βορειοελλαδίτικη ομάδα, που ήταν πλήρης και είχε πρώτη φορά στη σύνθεσή της και τη Ρουμάνα Ροξάνα Ιστράτε …απέδρασε με 4-3 και νίκη στο διπλό, όπως ακριβώς είχε κάνει και στο πρώτο αγωνιστικό Σαββατοκύριακο κόντρα στα Ταταύλα. Τότε είχε στην τριάδα την άλλη ξένη, τη Νέλι Τουσλέκοβα, ενώ τώρα η Βουλγάρα έμεινε στον πάγκο (μαζί με τη Θάλεια Κορδούτη).

Σάρισες Φλώρινας-Χ.Α.Ν. Θεσσαλονίκης 4-0
Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.-Πέρα Αθηνών 4-2
ΑΛΦΑ Καλλιθέας-Δ.Α.Ο. Ταύρου 0-4
Α.Ο. Ταταύλα-Φοίνικας Πειραιά 1-4
Φοίνικας Πειραιά-Σάρισες Φλώρινας 3-4
Δ.Α.Ο. Ταύρου-Α.Ο. Ταταύλα 4-1
Α.Σ. Πέρα Αθηνών-ΑΛΦΑ Καλλιθέας 3-4
Χ.Α.Ν. Θεσσαλονίκης-Ολυμπιακός 0-4

Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό θεωρείται ως ντέρμπι και το αποτέλεσμα θα καθορίσει σημαντικά την πορεία του πρωταθλήματος. Οι ΣΑΡΙΣΕΣ θα παραταχθούν πλήρεις με όλα τους τα αστέρια. Ο προπονητής Γιάννης Βλοτινός θα έχει στη διάθεσή του την Ρουμάνα Roxana Istrate, που θα κάνει την πρώτη της εμφάνιση στο ελληνικό πρωτάθλημα, την Βουλγάρα Neli Tushlekova, που έκανε πολύ καλή εμφάνιση στους πρώτους αγώνες και τις Ελληνίδες Γεωργία Ζαβιτσάνου, Αλίκη Κιούφη και Θάλεια Κορδούτη. Από την άλλη και ο Ολυμπιακός αναμένεται να κατέβει πλήρης με τις δύο ξένες αθλήτριές του σε ετοιμότητα. Έτσι, ο αγώνας αναμένεται συναρπαστικός, όσο και αμφίρροπος.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ (σε 5 αγωνιστικές)

ΟΜΑΔΑ                              ΒΑΘΜΟΙ

1. Δ.Α.Ο. Ταύρου                10

-. Σάρισες Φλώρινας           10

3. Ολυμπιακός                    9

4. Φοίνικας Πειραιά              8

5. ΑΛΦΑ Καλλιθέας             7

------------------------------------------

6. Α.Σ. Πέρα Αθηνών          6

7. Α.Ο. Ταταύλα                 5

------------------------------------------

-. Χ.Α.Ν. Θεσσαλονίκης       5