ΦΛΩΡΙΝΑ Την ιστορία, τη λαογραφία και την παράδοση της τοπικής κοινότητας Σκοπιάς ανέδειξε η εκπομπή της ΕΡΤ3 "Κάθε τόπος και τραγούδι", με τον Γιώργο Μελίκη.-Βίντεο όλη η εκπομπή. - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Την ιστορία, τη λαογραφία και την παράδοση της τοπικής κοινότητας Σκοπιάς ανέδειξε η εκπομπή της ΕΡΤ3 "Κάθε τόπος και τραγούδι", με τον Γιώργο Μελίκη.-Βίντεο όλη η εκπομπή.

.

.

Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017

Την ιστορία, τη λαογραφία και την παράδοση της τοπικής κοινότητας Σκοπιάς ανέδειξε η εκπομπή της ΕΡΤ3 "Κάθε τόπος και τραγούδι", με τον Γιώργο Μελίκη.-Βίντεο όλη η εκπομπή.

Την ιστορία, τη λαογραφία και την παράδοση της τοπικής κοινότητας Σκοπιάς ανέδειξε η εκπομπή της ΕΡΤ3 "Κάθε τόπος και τραγούδι", με τον Γιώργο Μελίκη, που προβλήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου.



ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ
Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στη γυναικεία ενδυμασία του χωριού, η οποία είχε αποτυπωθεί και σε παλιό χαρτονόμισμα των 100 και 1.000 δραχμών, στις προετοιμασίες του γάμου, στα τραγούδια κ.ά.
Παράλληλα, τα μέλη του χορευτικού τμήματος του συλλόγου "Αμύντας" παρουσίασαν παραδοσιακούς χορούς, υπό τους ήχους της Μπάντας της Φλώρινας των αδερφών Βαλκάνη.