ΦΛΩΡΙΝΑ Ο Σύλλογος Φλωρινιωτών Θεσσαλονίκης, πιστός στην παράδοση πολλών ετών, τιμά τα Ελευθέρια της γενέθλιας γης, - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Ο Σύλλογος Φλωρινιωτών Θεσσαλονίκης, πιστός στην παράδοση πολλών ετών, τιμά τα Ελευθέρια της γενέθλιας γης,

.

.

Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017

Ο Σύλλογος Φλωρινιωτών Θεσσαλονίκης, πιστός στην παράδοση πολλών ετών, τιμά τα Ελευθέρια της γενέθλιας γης,

Ο Σύλλογος Φλωρινιωτών Θεσσαλονίκης, πιστός στην παράδοση πολλών ετών, τιμά τα Ελευθέρια της γενέθλιας γης, της αγαπημένης μας Φλώρινας, με διαφορετικό κάθε χρονιά αλλά πάντα σημειολογικό τρόπο, προσηλωμένος στο πνεύμα της επετείου, αλλά και της σχέσης της με τη σύγχρονη πραγματικότητα.



ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ
Εφέτος λοιπόν, συνεορτάζει με τον Δήμο Φλώρινας και τη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Φλώρινας ‘’Βασιλικής Πιτόσκα’’ τα Ελευθέρια της πόλης και
                                       ΚΑΛΕΙ
τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου μας
Στην παρουσίαση του βιβλίου της φιλολόγου Θεολογίας Δ. Μούζα
«Μελετώντας το Αρχείο του Νικολάου Στ. Χάσου, Δημάρχου Φλώρινας 1934-1943».
              Το βιβλίο θα παρουσιάσει ο κ. Νικόλαος Μέρτζος,
              τέως πρόεδρος της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017, ώρα 11 π.μ., στη Θεσσαλονίκη (Βενιζέλου 30, 4ος όροφος), στην Αίθουσα Εκδηλώσεων της Ομοσπονδίας Δυτικομακεδονικών Σωματείων Θεσσαλονίκης.
Το βιβλίο θα διανεμηθεί δωρεάν και θα προσφερθεί μπουφές με εδέσματα, προσφορά του Δήμου Φλώρινας.
Επίσης, ενημερώνουμε τα μέλη και φίλους του Σ.Φ.Θ. ότι ήδη, μετά την τεράστια επιτυχία της προηγούμενης χρονιάς, προγραμματίζεται και εφέτος το άναμμα της δικής μας χριστουγεννιάτικης φωτιάς, στο χώρο του Κέντρου Πολιτισμού του Δ’ Δημοτικού Διαμερίσματος Θεσσαλονίκης ( απέναντι από το γήπεδο του ΠΑΟΚ). Λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν σύντομα.
Ακόμη, προγραμματίζεται και ημερήσια εκδρομή, κατόπιν απαιτήσεως πολλών μελών του Συλλόγου μας.
Τέλος, ο Σ.Φ.Θ., στα πλαίσια της επανεκκίνησης της δραστηριότητάς του και της προσέλκυσης νέων και σε ηλικία μελών, στη πολύ δύσκολη για τη λειτουργία πολιτιστικών σωματείων συγκυρία, προσπαθεί να δημιουργήσει τμήμα νεανικής χορωδίας και χορού. Γι’ αυτό καλούμε όσους ενδιαφέρονται να πλαισιώσουν τα νέα αυτά τμήματα.

               ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΦΛΩΡΙΝΑ!
                         
                    ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ