ΦΛΩΡΙΝΑ Ευχαριστήρια επιστολή προς Τον Δήμο Αμυνταίου. - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Ευχαριστήρια επιστολή προς Τον Δήμο Αμυνταίου.

.

.

Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2017

Ευχαριστήρια επιστολή προς Τον Δήμο Αμυνταίου.


Σχετική εικόναΛάβαμε την πρόσκληση από το Δήμαρχο Αμυνταίου, κ. Κωνσταντίνο Θεοδωρίδη, για τη σύγκλιση σύσκεψης αρμοδίων φορέων την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017, με θέμα:








ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ
«ΚΕΦΙΑπ Αμυνταίου: Αδιέξοδα και η εξέλιξη του»

Στέλνουμε θερμές τις ευχαριστίρες μας γιατί αυτή η ενέργεια και κινητοποίηση έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά επαναλαμβανόμενων ενεργειών, με τις οποίες ο Δήμος στέκεται αρωγός στις καθημερινές μας ανάγκες. Ο τίτλος του θέματος της σύσκεψης εκφράζει την αγωνία για την πορεία του Κέντρου, αλλά και την επιθυμία για την ομαλή του λειτουργία.

Η συχνή και έμπρακτη βοήθεια στην περιποίηση του εξωτερικού χώρου από το Τμήμα Καθαριότητας, το βάψιμο των εσωτερικών χώρων από το Τμήμα Τεχνικών Υπηρεσιών, η ασφαλτόστρωση σε σημεία επικίνδυνα στον αύλιο χώρο, η φωταγωγηση του κόμβου εισόδου προς το Κέντρο, η παραχώρηση και τοποθέτηση των κατάλληλων κάδων απορριμάτων – αλλά και ανακύκλωσης και η συλλογή αυτών, η διάνοιξη του δρόμοθ κατά τους χειμερινούς μήνες είναι ορισμένα μόνο από τα δείγματα της φροντίδας και συμπαράστασης του.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον Δήμαρχο

για το προσωπικό του ενδιαφέρον και την ευαισθησία του στα άτομα με αναπηρία
αλλά και όλο το Δ.Σ του Δήμου
καθώς και τους εργαζομενους με τους οποίους συνεργαζόμαστε καθημερινά
Ελπίζουμε ότι η σύσκεψη αυτή θα σταθεί απαρχή
για να βγει αυτό το στολίδι της Δυτ.Μακεδονίας «από τα αδιέξοδα.»

Με εκτίμηση,
Εκ μέρους του ΚΕΦΙΑπ
Η επιστημονική υπεύθυνος