ΦΛΩΡΙΝΑ «Εμπειρίες και διδαχές από τον Άγιο Παΐσιο» Η εκδήλωση του Συλλόγου Φίλων Αγίου Όρους και Ιερών Μονών «Ο Άγιος Παΐσιος» της Ιεράς Μητρόπολης Φλωρίνης Πρεσπών και Εορδαίας.-Βίντεο, φώτο - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : «Εμπειρίες και διδαχές από τον Άγιο Παΐσιο» Η εκδήλωση του Συλλόγου Φίλων Αγίου Όρους και Ιερών Μονών «Ο Άγιος Παΐσιος» της Ιεράς Μητρόπολης Φλωρίνης Πρεσπών και Εορδαίας.-Βίντεο, φώτο

.

.

Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017

«Εμπειρίες και διδαχές από τον Άγιο Παΐσιο» Η εκδήλωση του Συλλόγου Φίλων Αγίου Όρους και Ιερών Μονών «Ο Άγιος Παΐσιος» της Ιεράς Μητρόπολης Φλωρίνης Πρεσπών και Εορδαίας.-Βίντεο, φώτο

Ασφυκτικά γεμάτη ήταν η αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του δήμου Φλώρινας, σε μια ακόμα επιτυχημένη εκδήλωση του Συλλόγου Φίλων Αγίου Όρους και Ιερών Μονών «Ο Άγιος Παΐσιος» της Ιεράς Μητρόπολης Φλωρίνης Πρεσπών και Εορδαίας.
Αυτή τη φορά κεντρικός ομιλητής ήταν ο Φλωρινιώτης φυσικός, συγγραφέας και αγιογράφος, Αθανάσιος Ρακοβαλής, που ανέπτυξε το θέμα «Εμπειρίες και διδαχές από τον Άγιο Παΐσιο».


</div>ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ




Για σχεδόν δύο ώρες ο κ. Ρακοβαλής παρουσίασε στο κοινό προσωπικά του βιώματα από τον Άγιο Παΐσιο, αλλά και τις διδαχές του γέροντα, προτρέποντας στο τέλος «να τον επικαλείστε σε ότι πρόβλημα έχετε στη ζωή σας».
Στην εκδήλωση προλόγισαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας κ. Θεόκλητος, ο αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας Κωνσταντίνος Γέρου, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Φλώρινας Πέτρος Σερίδης, οι διευθυντές πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Κίμων Σαββάκης και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Παύλος Ιωάννου και ο πρόεδρος του διοργανωτή συλλόγου Δημήτρης Σέρβος.
Τον ομιλητή παρουσίασε στο κοινό ο π. Επιφάνιος Χατζηγιάγκου, ενώ την εκδήλωση συντόνισε το μέλος του συλλόγου Λάζαρος Σαββίδης.