ΦΛΩΡΙΝΑ Γ. Βοσκόπουλος (δήμαρχος Φλώρινας) περί παραίτησης Καρυπίδη, στην περίπτωση πώλησης μονάδων της ΔΕΗ: «Το είπε αυτό ίσως για να δημιουργήσει μια διαφορετική εικόνα, δυναμική…. Αφού το είπε γιατί δεν το έκανε; Δηλ. να μπει ο ιδιώτης να δουλέψει, τότε σημαίνει ότι πουλήθηκε;»(Βίντεο) - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Γ. Βοσκόπουλος (δήμαρχος Φλώρινας) περί παραίτησης Καρυπίδη, στην περίπτωση πώλησης μονάδων της ΔΕΗ: «Το είπε αυτό ίσως για να δημιουργήσει μια διαφορετική εικόνα, δυναμική…. Αφού το είπε γιατί δεν το έκανε; Δηλ. να μπει ο ιδιώτης να δουλέψει, τότε σημαίνει ότι πουλήθηκε;»(Βίντεο)

.

.

Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017

Γ. Βοσκόπουλος (δήμαρχος Φλώρινας) περί παραίτησης Καρυπίδη, στην περίπτωση πώλησης μονάδων της ΔΕΗ: «Το είπε αυτό ίσως για να δημιουργήσει μια διαφορετική εικόνα, δυναμική…. Αφού το είπε γιατί δεν το έκανε; Δηλ. να μπει ο ιδιώτης να δουλέψει, τότε σημαίνει ότι πουλήθηκε;»(Βίντεο)

Συνέντευξη στην εκπομπή “Manufactum”, του TOP Channel, με τη Ρίτα Τσιούρα, παραχώρησε, το Σάββατο 9/12, o δήμαρχος Φλώρινας, Γιάννης Βοσκόπουλος, ο οποίος, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στο επίκαιρο θέμα της πώλησης μονάδων της ΔΕΗ, σχολιάζοντας και τη γνωστή τοποθέτηση του Περιφερειάρχη Δ. Μακεδονίας, Θ. Καρυπίδης, περί παραίτησης










ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ

ΠΗΓΗ