ΦΛΩΡΙΝΑ «Καυτή πατάτα» για τον Τσίπρα το Σκοπιανό, «Μωραίνει Κύριος ον βούλεται απωλέσαι»! - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : «Καυτή πατάτα» για τον Τσίπρα το Σκοπιανό, «Μωραίνει Κύριος ον βούλεται απωλέσαι»!

.

.

Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2017

«Καυτή πατάτα» για τον Τσίπρα το Σκοπιανό, «Μωραίνει Κύριος ον βούλεται απωλέσαι»!

 Η πιο μεγάλη αλήθεια που υπάρχει στη χώρα μας είναι ότι ο κόσμος  εξέλεξε τον κ. Τσίπρα για «να σκίσει το μνημόνιο», χωρίς να ασχοληθεί με άλλα θέματα, όπως τις αλλαγές φύλλων, τους τσιγγάνους και τους λαθρομετανάστες, ούτε βεβαίως την "επίλυση" του σκοπιανού!
 Αν είχαν τεθεί αυτά εξαρχής ούτε έξω από την πόρτα της εξουσίας δεν θα περνούσε!
  Κανείς δεν τον εξουσιοδότησε για τέτοια ζητήματα, εκείνο που περίμενε από αυτόν είναι ...να σώσει από την μνημονιακή κατάσταση τη χώρα , όπως τουλάχιστον υποσχόταν!
   

ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ
 
    Και ήρθε  η σχετική «κωλοτούμπα» και  έγινε ο πιο σκληρός μνημονιακός που πέρασε, μάλιστα δε χωρίς καμία αναπτυξιακή πολιτική, διότι από τη μια δεν πιστεύει στις ιδιωτικές επενδύσεις κι από την άλλη εφαρμόζει καθαρά την ασφυκτική πολιτική για τις εγχώριες επιχειρήσεις, με αποτέλεσμα να μπαίνουν ευκολότερα οι πολυεθνικές!
    Εγκαινιάζει  την λογική της «ατλαντικής αριστεράς» στη χώρα μας, στα αχνάρια του Ανδρέα Παπανδρέου, με τη διαφορά ότι εκεί υπήρχε και ένα πατριωτικό ΠΑΣΟΚ του Μιχάλη Χαραλαμπίδη, ενώ στοΣΥΡΙΖΑ συναγωνίζονται ποιός περισσότερο ''θα μαστιγώσει την χώρα μας, ως σωβινιστική'' , με πρωτόγνωρο μένος για την ιστορία της χώρας μας, την προσφορά της στην ιστορία και το ανθρώπινο γένος! Το ίδιο και για κάθε πατριωτική οικογενειακή και θρησκευτική παράδοση!
   Κάθε τι παραδοσιακό οικογενειακό και πατριωτικό βάλλεται, ως σωβινιστικό και φασιστικό, αν όχι ανοιχτά, τουλάχιστον κεκαλυμμένα!

   Στα πλαίσια αυτά προσπαθεί να ανοίξει μέτωπα, με τα οποία θεωρεί ότι θα συσπειρώσει την αριστερή και προοδευτική πλειοψηφία , όχι  στα εργατικά και κοινωνικά ζητήματα αλλά στα συντηρητικά ζητήματα και αντανακλαστικά της κοινωνίας!
   Ξεκινώντας από την ομοφιλοφιλία, καθόλου  δεν θα ήταν παράξενο να επιχειρούσε και υποστήριξη και σε άλλες διαστροφές, όπως ίσως την κτηνοβασία , πλην αυτά δεν έχουν ωριμάσει ακόμα;       Κάθε διαστροφή που προκαλεί την κοινωνία, ιδεολογικά επιλέγεται ως αντίδραση απέναντι στους συντηρητικούς έλληνες και στην ήρεμη ελληνική κοινωνία των νοικοκυραίων! Γιατί αυτή η έννοια των νοικοκυραίων δεν είναι η επιθυμητή; Από ποια αριστερή θεωρία εφευρέθηκε;
    Παντρεμένο ζεύγος ελλήνων αμφοτέρων, πολύτεκνο  με θρησκευτικό γάμο, ορθόδοξο είναι ότι απευκταίο! Και φυσικά ακόμα περισσότερο όσοι δεν δέχονται ξένους στη χώρα τους , κι ακόμα περισσότερο όσοι αγαπούν την ιστορία και την παράδοσή τους!
  Οι περιθωριακές λογικές  ήταν  χρόνια καταπιεσμένες κι ήρθαν για να αλλάξουν τα φώτα στους συμπατριώτες μας!
   Χωρίς  να υπάρχει ίχνος αριστερότητας αλλά μόνο ατλαντικής συκοφαντίας στην πράξη της αριστεράς!

   Πολύ φυσικό ήταν ότι και η Μακεδονία μας, κι ο ίδιος ο Αλέξανδρος  θα ήταν πολύ «σωβινιστές» και θα τους πήγαινε πολύ να ανήκουν μόνο στην Ελλάδα!   ‘Επρεπε λοιπόν  να τιμωρηθούν;

    Η αλήθεια είναι ότι δόθηκε η ευκαιρία γιαυτό, με ατλαντική παραίνεση «επίλυσης» και με ολοφάνερη προσωρινή κοροϊδία  από τους γείτονες, για να μας ξεγελάσουν!
    Και εμείς άλλο δεν θέλαμε φοράμε νυφικά, «κάλλιο με  έναν  σλάβο παρά με  ελληναρά»
( παραφράζοντας το γνωστό  τραγούδι με το γάτο ) !
    Περιμένοντας  όλη η αριστερά και η κεντροαριστερά, με άδεια τσέπη και άδεια ιδεολογία  να υπερθεματίσει!
    Κι εκεί ακριβώς είναι η 2η πλάνη χειρότερη από την πρώτη!

    Πρώτα από όλα η  «λύση»  στο σκοπιανό με σύνθετη ονομασία αποτελεί  «ατλαντική παραίνεση», οπότε  η κομμουνιστική αριστερά δεν ενθουσιάζεται !
     Επειτα η ελληνική κεντροαριστερά  έχει  αποδεδειγμένο πατριωτικό χαρακτήρα, ομοίως και κάθε κεντρογενής ( Λεβέντης) καθώς επίσης η Κεντροδεξιά και κάθε συντηρητική δεξιά!

     Συνεπώς, όχι μόνο δεν υπάρχει  συμπείρωση  εναντίον της Μακεδονίας μας, αντιθέτως υπάρχει και εντείνεται συνεχώς συσπείρωση για την προστασία της Μακεδονίας μας , από όλους τους συμπατριώτες στη χώρα μας και την ομογένεια!

      Χωρίς να είναι βέβαιο ότι  κι οι σκοπιανοί στη χώρα τους θα δεχτούν σύνθετες ονομασίες
( τρομάρα τους) δεν είναι ακόμα ώριμοι , τουλάχιστον όλοι !

      Επομένως, το σκοπιανό αποτελεί την πιο «καυτή πατάτα» , όσο και αιτία και αφορμή για  Δημοψήφισμα, πρόωρες εκλογές,  μη εμπιστοσύνη στην Βουλή , μέχρι και παραίτηση Προέδρου Δημοκρατίας, επίσης συλλαλητήρια , υπογραφές, και πολλά άλλα!

     Δεν αποτελεί κανενός είδους ιδεολογικό βίτσιο ή Μακεδονία μας για κανένα!
      Κανείς δεν ενδιαφέρεται «μη χάσει η βενετιά βελόνι», τον Τσίπρα ή τον Κοτζιά!

       Πόσο μάλλον αν  αυτός που θα το επιχειρήσει βαρύνεται ήδη με  ανακολουθίες και τόσα ψεύδη στον λαό μας!  Και μόνο η δήλωση πρόθεσης  «καίει τον επίδοξο φονέα» της Μακεδονίας μας! 

            Ρεαλιστής  σύντροφος