ΦΛΩΡΙΝΑ Το όνομα της FYROM πήρε ήδη το δρόμο του ως ΑΛΒΑΝΟΣΛΑΒΙΑ κι η Ελλάδα πάει να σώσει τους γείτονες , δωρίζοντάς το όνομα της Μακεδονίας; - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Το όνομα της FYROM πήρε ήδη το δρόμο του ως ΑΛΒΑΝΟΣΛΑΒΙΑ κι η Ελλάδα πάει να σώσει τους γείτονες , δωρίζοντάς το όνομα της Μακεδονίας;

.

.

Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2017

Το όνομα της FYROM πήρε ήδη το δρόμο του ως ΑΛΒΑΝΟΣΛΑΒΙΑ κι η Ελλάδα πάει να σώσει τους γείτονες , δωρίζοντάς το όνομα της Μακεδονίας;

Είναι γνωστό ότι  μετά από τη συμμετοχή στην Κυβέρνηση της γείτονος των Αλβανικών κομμάτων προωθείται διμερής γλωσσική επίσημη αναγνώριση  και των αλβανικών , μαζί με τα σλαβικά στα σχολεία, στις κρατικές υπηρεσίες, στο στρατό και την αστυνομία και σε όλο το πολυεθνικό κρατίδιο!
   Το μοντέλο του «τιτοϊκού μακεδονισμού»  αντικαθίσταται σιγά σιγά από πολυεθνικά πρότυπα, με πρώτη εξ ανάγκης δοκιμή  με τον Αλβανικό παράγοντα!




ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ


   Eξάλλου, οι Αλβανοί σήμερα προσεγγίζουν το 40% του γειτονικού πληθυσμού, με το ρυθμό δε γεννήσεων σε πολύ σύντομο χρόνο θα φτάσουν το 50% του συνολικού πληθυσμού! 


  ΄Εντρομοι  οι  σλάβοι  των Σκοπίων, επιζητούν μια ελληνική παρέμβαση επίσης στρέφονται και στην Αμερική και Ρωσία, για να πάρουν τα απαραίτητα μέτρα σωτηρίας τους!
   Αλλά το καρκίνωμα του εριστικού ψεύδους του ψευτομακεδονισμού δεν το αφήνουν!
   Κι η μεν Ρωσία εμφανώς έχει θέσει (πολύ ευλόγως )την Σερβία και την  Ορθοδοξία  ως προτεραιότητες ( καθαρή θέση της ΦΥΡΟΜ στο  Κόσσοβο, Σερβική Εκκλησία κλπ),με τα παρόντα αλβανοσλαβικά δεδομένα!
   Η Αμερική εμφανώς θεωρεί  ότι υπάρχουν να περιθώρια «να τα βρούν»  με την Ελλάδα, σε βάρος όμως της Ελλάδας, μιας και υπήρχε μια βάση συνεννόησης , πριν την διμερή Κυβέρνηση με τον Αλβανικό παράγοντα στη ΦΥΡΟΜ, που ήδη έχει ανατρέψει όλα τα δεδομένα!
    Σήμερα στην ουσία αφενός υπάρχει συγκυβένηση με τους Αλβανούς στη ΦΥΡΟΜ για «να μην κατέβουν»  οι Ρώσοι και οι Σέρβοι  από την άλλη όμως αφενός οι σλάβοι των Σκοπίων και οι Αμερικανοί  ζητούν μονομερή «αυτοακύρωση της Ελλάδας» και άνευ όρων παράδοση του ονόματος της Μακεδονίας στους σκοπιανούς, για «να τους σώσουν» και να σώσουν μαζί και τον αρχικό σχεδιασμό του «εριστικού καρκινικού μορφώματος του δήθεν μακεδονισμού,» πεδίο διαμάχης των εθνών στα βαλκάνια και πηγή φραγής του βορρά προς Νότου και μόνιμης αποσταθεροποίησης!
  Από την άλλη απαγορεύεται να θιγεί ο «σκοπιανός ψευτομακεδονισμός», για να μπορεί το σκοπιανό κράτος να επανέλθει  ως παράγοντας αποσταθεροποίησης στα βαλκάνια, όταν επιλεγεί γιαυτό!
  Ετσι, αφενός διαφημίζετα ως ευκαιρία;;;  για την Ελλάδα μια διπλή ονομασία( στην πραγματικότητα ευκαιρία μόνο για τους σκοπιανούς είναι), αφετέρου απαγορεύεται να αλλάξει ούτε το σύνταγμα, ούτε  η ταυτότητα ούτε η διδακτέα ύλη στα σχολεία ούτε κάτι άλλο ουσιώδες «μακεδονικής ταυτότητας » παρά μόνο 2-3 θεατρικές ψευτοκινήσεις ( αγάλματα, αεροδρόμιο, παραχώρηση να είναι και διεθνής ο Αλέξανδρος κι όχι μόνο σκοπιανός κλπ) που μπορεί κι αυτά να αλλάξουν, όποτε κρίνεται σκόπιμο! Σκέτη κοροιδία για τη χώρα μας!
    Η προσπάθεια αυτή μάλιστα γίνεται χρησιμοποιώντας όχι τον ελληνικό εμφύλιο( γιαυτό είχε επιλεγεί ο Γκρούεφκι και καθαιρέθηκε, διότι το ΚΚΕ ¨"δεν τσίμπησε" τότε και τον άδειασε, ως φιλοαμερικάνο)  αλλά  την εσωτερική ελληνική διαμάχη προς τον «εθνικισμό έως  φασισμό» ( έτσι αποκαλείται ο υγιής ελληνικός πατριωτισμός)  που πρέπει "να παταχθεί", προκειμένου η "τεράστια ευκαιρία" για σωτηρία της ΦΥΡΟΜ σε βάρος της Ελλάδας να προχωρήσει!
  Να μπεί λοιπόν η ΦΥΡΟΜ ως Μακεδονία( έστω σύνθετη) σε Ευρώπη και ΝΑΤΟ με την υπογραφή της Ελληνικής Κυβέρνησης  και μετά επανέρχεται «ο πειρατισμός" της ΦΥΡΟΜ σε βάρος των γειτόνων της , που είναι και εσωτερικά έθνη που καταπιέζει η ΦΥΡΟΜ!
  Σήμερα λοιπόν γίνεται ένας αγώνας δρόμου στη ΦΥΡΟΜ :  η΄θα κρατήσει την αρχική « καρκινική πειρατική της μορφή», σε βάρος των γειτονικών εθνών της ή  τα έθνη θα την αφομοιώσουν και θα την τιθασεύσουν!
   Το κύριο παραμύθι που πουλάνε στην Ελλάδα είναι "το πρόβλημα πρέπει να λυθεί"!
    Μα δεν είναι και ποτέ δεν ήταν πρόβλημα της Ελλάδας, μη σώσει και λυθεί!
   Και μάλιστα να λυθεί σε βάρος της Ελλάδος,χίλιες φορές να μη λυθεί ποτέ!
   Πολύ φυσικό είναι ότι η ελληνική κυβέρνηση από την άλλη, έχει και συνιστώσες ουσιωδώς εναντίον της έννοιας καθεαυτής των εθνών!
   Εχει επίσης αφενός “περιθωριακά σύνδρομα των Εξαρχείων” κι αφετέρου "εμφυλιακά σύνδρομα ήττας " και σύνδρομα του ΣΝΟΦ!
   Κι όλα αυτά μερικές φορές με την περιβολή της "επιστημονικότητας" και της δήθεν «ευκαιρίας να τα βρούμε»  αλλά  μόνο εμείς να είμαστε οι χαμένοι!
  Οπότε ο πειρασμός είναι μεγάλος, να δώσουμε το όνομα της Μακεδονίας μας , ως σύνθετης έννοιας με κάποιο γεωγραφικό προσδιορισμό, σε ένα «εριστικό πειρατικό» κρατίδιο , που αμέσως μετά θα μας το ανταποδώσει ως…εξαρχής ιστορικό  δικαίωμα!
     Όλα αυτά στα πλαίσια να κλειστεί η ανάμνηση της  Αλεξάνδρειας και της  Κωνσταντίνειας ισοποπολιτείας  στους λαούς( που ελλοχεύει πάντα κινδύνους αναβίωσης)  σε ένα μικρό σλαβικό κλουβί που θα μπλοκάρει  μόνιμα την ένωση του Ανατολικού ΡωμαΪκού Κράτους προς Βορρά και προς την Ανατολή, σε  3 σημεία, σύμφωνα με το πνεύμα της Γιάλτας :  Σε  Κριμαία , Κωνσταντινούπολη, Βαλκάνια- ΦΥΡΟΜ!
     Οσο κι αν αυτό σημαίνει τιμωρία λαών, εθνών  και ιστοριών!
  Για να δούμε όμως τι επιφυλάσσει η θεία τιμωρία στην σκοπιανή, δική μας και σε κάθε σκοπιμότητα:
  Εκτός από τη ΦΥΡΟΜ η οποία σήμερα ως έννοια είναι άκυρη, αφού έχει αντικατασταθεί από την Αλβανοσλαβία ,  ελπίζουν στην παράδοση της Μακεδονίας από την Ελλάδα !
  Κι αν ακόμα παρέδιδε η Ελλάδα την λέξη Μηκεδονία ( ή δωρικά Μακεδονία) η ΦΥΡΟΜ  θα την παραλαμβάνε ως ΜΑΚΕDO-NI-GIA , κι οι δε σκοπιανοί  σύνθετα ως  ΝΟVA  MAKEDO-NI-GIA! Όμως  στην σλαβική γλώσσα ΜΑΚ-Ο-VITSA σημαίνει παπαρούνα, για την ακρίβεια Μαkedo-ni-gia
σημαίνει «παπαρουροειδής» και makedonski σημαίνει «παπαρουνόπουλοι»!
   Πολύ περισσότερο αν χρησιμοποιηθεί ο όρος  «παπαρουνιστές»  ή «σλαβοπαπαρουσνιστές» αφού αυτό στην ουσία επιθυμούσαν να είναι “makedonists” ή  ‘’slavomakedonists “ , όντας έποικοι μετά Χριστόν στην περιοχή που ενέσκηψαν, ως σλάβοι!

 Αρα εκτός από θεία δίκη είναι και εξόχως διασκεδαστικό να τους προδίδει η πιο βάρβαρη στραβόγλωσσα που πέρασε στην περιοχή!
Τυχόν δική μας προδοσία την γυρίζει πίσω η γλώσσα τους, κι η "Βαβέλ του Κυρίου"
  Δεν μπορούν να αποδώσουν ούτε την ξένη  μαθηματική λέξη της μακεδονίας με σλαβικά ούτε καν την έννοιά της: στα σλαβικά η μεγάλη γη  είναι «golema zemia”
   Tόσο μεγάλη γελοιότητα δεν γνώρισε η ιστορία της Οικουμένης , να θέλουν να τιμωρήσουν και να αυτοτιμωρούνται με αυτογελοιοποίηση!  Και τo χειρότερο: κρατών!
   Βεβαίως και με ακυρότητα κάθε συμφωνίας χωρίς ταυτότητα: δεν υπάρχει  ούτε γεωγραφικός΄όρος  «παπαρουνολιβάδι»  ούτε με «παπαρουνιστές»  “poppy men” και ‘’poppy land”
   Μόνο  με την ελληνική λέξη στην ελληνική γλώσσα σημαίνει Μακεδονία και «μακεδόνες», ω της Θείας Δίκης!
  Τόσο μεγάλη πρεμούρα για μια τρύπια λέξη , ένα τρύπιο δολλάριο δεν ξαναείδε η παγκόσμια ιστορία!
   Και να γνωματεύουν ... καθηγητάδες  για να στηρίξουν τα αστήριχτα παραπάνω και στο μεταξύ τα έθνη να γράφουν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους τις διάφορες άκυρες «παπαρουνίες των παπαρουνιστών» κλπ
  Επομένως, δεν θα σώσουν οι  « παπαρουνίες» την ανακήρυξη της πολυεθνικότητας της ΦΥΡΟΜ:
  Θα έρθει η στιγμή , όποιο όνομα κι αν λάβει να υποχρεωθεί σε πολυσυμμετοχικό δημοψήφισμα για γλώσσα,  έθνος, εκκλησία  με συνυποψηφιότητες τα έσω έθνη που καταπιέζει!
  Θα αποκτήσει το δέον όνομα  "Κεντροβαλκανική Δημοκρατία του Βαρδάρη¨" και θα έχει επισημες 5 γλώσσες ,κι άλλες τόσες εθνότητες! 
  Με αυτό τον τρόπο θα λήξει "η καρκινική πειρατικότητα και η εριστικότητα" σαν ρόλος δημιουργίας και ύπαρξης της ΦΥΡΟΜ!
   Εκτός αν πρώτα αφομοιωθεί από τα ίδια τα έθνη που πήγε να αφομοιώσει στο καρκινικό  ψέμα που πήγε να στήσει!  Ζάχαρη πάντως για το καρκίνωμά της δεν πρόκειται  να λάβει, για το καλό της!
    Και για το καλό όλων στην περιοχή μας: Ψευτομακεδονία τέλος, ανεξάρτητα από "τρύπιες συμφωνίες, σαν το τρύπιο δολλάριο"!

    Ο  ΓΡΑΙΚΟΜΑΝΟΣ ΜΑΚΕΔΩΝ