ΦΛΩΡΙΝΑ Την καθιερωμένη βασιλόπιτα τους έκοψαν το απόγευμα της Κυριακής τα μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία Π.Ε. Φλώρινας. - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Την καθιερωμένη βασιλόπιτα τους έκοψαν το απόγευμα της Κυριακής τα μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία Π.Ε. Φλώρινας.

.

.

Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018

Την καθιερωμένη βασιλόπιτα τους έκοψαν το απόγευμα της Κυριακής τα μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία Π.Ε. Φλώρινας.

Η πρόεδρος του συλλόγου, Αγνή Σιδηροπούλου, άνοιξε την εκδήλωση καλωσορίζοντας τους παρευρισκόμενους και αναφερόμενη στο αναπηρικό κίνημα υπογράμμισε πως στόχος είναι η καλυτέρευση της ζωής μας μέσα από ένα κράτος πρόνοιας".







ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ

Ευχές για τη νέα χρονιά έδωσαν ο αντιδήμαρχος Φλώρινας Νικόλαος Δούμτσης, ο δήμαρχος Πρεσπών Παναγιώτης Πασχαλίδης, η υπεύθυνη του ΚΔΑΠ-ΜΕΑ Ελένη Ίνδου, ο διευθυντής του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου, Χρήστος Αντωνίου, ο εκπρόσωπος του Ερυθρού Σταυρού κ. Μπεδέλης και η ψυχολόγος του Συμβουλευτικού Κέντρου Γυναικών Δήμου Φλώρινας Αγγελική Ταλιοπούλου.