ΦΛΩΡΙΝΑ 6-8% αθροιστικά στα 4 Κόμματα : ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ, ΦΩΦΗ και ΠΟΤΑΜΙ, αν ψηφίσουν την παράδοση της Μακεδονίας μας; - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : 6-8% αθροιστικά στα 4 Κόμματα : ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ, ΦΩΦΗ και ΠΟΤΑΜΙ, αν ψηφίσουν την παράδοση της Μακεδονίας μας;

.

.

Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018

6-8% αθροιστικά στα 4 Κόμματα : ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ, ΦΩΦΗ και ΠΟΤΑΜΙ, αν ψηφίσουν την παράδοση της Μακεδονίας μας;

Το έχει παρακάνει η πολιτική αηδία, κι η αχαριστία απέναντι στους συνέλληνες και την πατρίδα!
Πέρα από τον εθνικό διχασμό εμφανώς , για να κρυφτούν από τη μια ,επικοινωνιακά, τα αριστερά μνημόνια κι από την άλλη  να  δικαιολογηθεί  το "κλείσιμο του ματιού" στον ατλαντισμό!




ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ

   Κι ένα σωρό σοφιστείες για κάποια λέει λύση του σκοπιανού, που κανείς δεν την ζήτησε, μόνοι μας αυτοτρέχουμε να σώσουμε τη ΦΥΡΟΜ από τη συμφωνία με τους Αλβανούς, μόνοι μας παρακαλάμε να δεχτούν ότι τους προσφέρουμε, ότι ιερότερο έχουμε!
    Με ύφη μάλιστα , νεόκοπα , στου κασίδη το κεφάλι!
   Καμία σχέση με  το πάλαι ποτέ πολιτικά αξιοπρεπές κόμμα του Λεωνίδα Κύρκου!
  Κι η απάντηση από τους Σκοπιανούς θα είναι πάντα η ίδια:  Δεν υποχωρούμε από την ταυτότητά μας!
   Τζάμπα θα πάνε οι… οβολοί μας, κι οι συνοδοιπόροι μας!
    Το θέμα αυτό δεν λύνεται με διαπραγματεύσεις, χρειάζονται συζητήσεις για ελληνικές διεκδικήσεις,  γλωσσικές, μειονότητάς μας στη γείτονα  και περιοχών δικών μας,που κατέχουν οι σκοπιανοί!
    Ομου  μετά των διεκδικήσεων των άλλων εθνών που καταπιέζονται στη γείτονα, με αποτέλεσμα  να εξάγουν τον δήθεν «μακεδονικό καρκινισμό» τους οι γείτονες, στα γύρω έθνη!
  Η Ελλάδα αλλά και όλοι οι γείτονες δεν χρειάζεται να δίνουν συναινετική «ζάχαρη στον καρκίνο» του ψεύδους εντός της ΦΥΡΟΜ, τον οποίο και να εξάγουν , γιατί φοβούνται την έσω πολυεθνική τους αλήθεια!
   Οι Αλβανοί τους βρήκανε «το κουμπί», δεν συζητάνε περί της «μακεδονικότητάς» τους αλλά περί της αλβανικότητας στην  ΦΥΡΟΜ. και πετυχαίνουν!
   Κι εμείς αν συζητούσαμε για την πολιτιστική ελληνικότητα του Μοναστηρίου, Ζευγελής, Πρίλαπου, μέχρι τα βλαχοχώρια του Κρουσσόβου και την ανάγκη αναγνώρισης των Ελλήνων στη ΦΥΡΟΜ , θα είχαμε πετύχει τα ανάλογα!
  Θα είχαν ξεκινήσει τα ανάλογα και οι Σέρβοι για τις περιοχές και την εκκλησία τους, κι οι Βούλγαροι την ιστορία, γλώσσα, εθνικότητα τους,εντός της ΦΥΡΟΜ, κι όχι μόνο δεν θα μίλαγαν για δήθεν μακεδονισμό αλλά θα συζητούσαν όλοι για ελεύθερο δημοψήφισμα εντός της ΦΥΡΟΜ για γλώσσα, έθνος, εκκλησία, με συνυποψηφιότητες σερβική, βουλγαρική, αλβανική, ελληνική , με φυσική κατάληξη το όνομα "Κεντροβαλκανική Δημοκρατία του Βαρδάρη" , επιτέλους , να θεραπεύσουμε τη γείτονα από το "εσωτερικό καρκίνωμα" του ψευτομακεδονισμού της!

   Αντί αυτών, έχουμε μια πρωτοφανής πολτικά «νεοπειραγμένη» κι ασθενής ,μειοψηφική στο λαό  ελληνική πολιτική, γραφική και συμπλεγματική  μαζί , με μανία ενδοτικότητας, κι επιθετικότητας στην πλειοψηφία των συμπολιτών μας,  του τύπου αφού έτσι λένε τον εαυτό τους 25 χρόνια!
   Μικροαστικού τύπου ανιστόρητες  χρησικτησίες επί των κρατών είναι άκυρες!
   Κι ουσιωδώς προδοτικές, τα έθνη δεν χαμπαριάζουν από 25 χρόνια, ούτε από χίλια!


    Κι εκεί  έρχεται ο έτερος μικροαστισμός ,περί  της "ψοφοδεούς εξουσίας" και της συγκυβέρνησης!
    Προσκυνάνε μερικοί τα πολιτικώς "μετεξελιγμένα"  του  Κύρκου, υποτιθέμενοι δεξιοί μόνο και μόνο για μερικούς ακόμα μήνες εξουσίας, ΑΝΕΛ-λιπώς μάλιστα!
    Κι ενώ από τη μια  λένε ότι δεν παραδίδουν την Μακεδονία μας στους σκοπιανούς από την άλλη τα μαζεύουν την επόμενη στιγμή!  Αναξιόπιστοι εντελώς! Αλλά τι φταίει η πατρίδα μας;
     Με αυτό τον τρόπο οδηγούνται στον εκλογικό αφανισμό τους!
     Αδιάφορο για τα "βελόνια της βενετιάς",πλην ζημία να μην γίνεται  στη Μακεδονία μας!

      Από την άλλη, η κόρη του  Γιώργου Γεννηματά, παρά το γεγονός ότι υπάρχει η σαφής θέση του αείμνηστου Ανδρέα Παπανδρέου  όχι στην παραχώρηση του ονόματος Μακεδονία, ούτε τα σύνθετα και τα παράγωγά του, εντούτοις η Φώφη συζητάει και  πολύ πιθανόν να υπερψηφίσει τις προτάσεις των πολιτικά  "μετεξελιγμένων" των εξαρχείων, για να εξασφαλίσει συγκυβέρνηση με αυτούς!
      Χωρίς να μπορεί να καταλάβει( θέλει και στόφα ) ότι διαφωνείς, καταψηφίζεις, και μετά τις εκλογές βγαίνεις από πάνω! Ενώ τώρα, σέρνεσαι από κάτω, στις ολέθριες για τον τόπο επιλογές των πολιτικά εγκλωβισμένων της λαϊκής μειοψηφίας !

     Για το ποτάμι τι να πει κανείς, ούτε ένα τρισεκατομύριο κλάσμα της στόφας του Μίκη, ούτε ένα ψίγμα κρητικής λεβεντιάς!
     Θα εξαυλωθεί εντελώς πολιτικά αυτό που οι μνημονιακές καταστάσεις γέννησαν, εκτός αν σταθεί καθαρά με τις υγείς δυνάμεις της πατρίδας, όπως κάνει η Ζωή Κωνσταντοπούλου, που διαχωρίζει και καταγγέλει!
   Καταλαβαίνει ότι λίγοι είναι ακόμα οι μήνες αυτής της Κυβέρνησης και θέλει συνενόχους!
    Και στο τελευταίο χωριό της επικράτειας αυτό βλέπουν, για να μη το βλέπουν οι υποτιθέμενοι πολιτικοί αρχηγοί της χώρας μας;
     Απομόνωση όλων αυτών που θέλουν να παραδώσουν το όνομα της Μακεδονίας μας και μη λύση, υπό το κράτος  των  εθνο-εκπτώσεων, υπό το κράτος  ατελέσφορης εθνικά  ισχυρογνωμοσύνης , και της περιθωριακότητας!

     Είναι βέβαιο λοιπόν ότι στις επόμενες κάλπες ο λαός μας θα απελευθερωθεί από όλα τα εξόχως νοσηρά παραπάνω, σκοπός όμως είναι χωρίς τελική εθνική ζημία!
      Συνεπώς σήμερα καταμετρώνται οι προθέσεις όλων , υπέρ ή εναντίον της Μακεδονίας μας, οι οποίες και θα επιβραβευτούν ή θα κολαστούν, την ώρα που πρέπει!

        Ανώνυμος  ελπίζων πολίτης