ΦΛΩΡΙΝΑ Εξαίρεση της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ως ακατάλληλος συνομιλητής με τη ΦΥΡΟΜ! Αλλαγή και Υπουργού Εξωτερικών ! Διαφορετικά άμεσο Δημοψήφισμα! - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Εξαίρεση της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ως ακατάλληλος συνομιλητής με τη ΦΥΡΟΜ! Αλλαγή και Υπουργού Εξωτερικών ! Διαφορετικά άμεσο Δημοψήφισμα!

.

.

Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2018

Εξαίρεση της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ως ακατάλληλος συνομιλητής με τη ΦΥΡΟΜ! Αλλαγή και Υπουργού Εξωτερικών ! Διαφορετικά άμεσο Δημοψήφισμα!

Kανείς δεν κατανοεί σήμερα την "υπαρξιακή πολιτική ταύτιση" ΣΥΡΙΖΑ με  το θέμα του Σκοπιανού, λες  κι όλα τα πράγματα στην Ελλάδα εξαρτώνται από αυτό! Λες και όλα ταυτίζονται με αυτό!
Λες και αποτελεί ιδρυτική πολιτική του εξαρχής διακήρυξη!



 Ειναι τόσοι οι λάθος χειρισμοί, κι είναι τόση, τουλάχιστον, η εξ αιτίας τους πολιτική απομόνωση!
 Κανείς δεν  εμπιστεύεται την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ  στον χειρισμό του σκοπιανού ζητήματος!
  Και να οι λόγοι που πρέπει να πάψει η κάθε διαπραγμάτευση με τους γείτονες, με την παρούσα τουλάχιστον λάθος εξωτερική κυβερνητική πολιτική:

      Σε όλο τον κόσμο, εντός και εκτός Ελλάδας, είναι ανεξήγητη η βιασύνη του ΣΥΡΙΖΑ  «να λύσει»  το πρόβλημα (πως λέμε να αμο-λύσει «παλαιοβαλκανικούς» σκελετούς εναντίον της Μακεδονίας μας)! 

     Και μάλιστα τόσο περισσότερο να βιάζεται όσα περισσότερα συλλαλητήρια και διαμαρτυρίες γίνονται! Κι όσο περισσότερο οι Αλβανοί τα βρίσκουν με τους σλάβους, τόσο πιο γρήγορα να τρέξουμε από πίσω να τους δώσουμε το μοναδικό όνομα της Μακεδονίας μας!

     Κι όποιος διαφωνεί να αντιμετωπίζει μια απίστευτη εριστικότητα, επιθετικότητα, απολυτότητα, ειρωνία και χλεύη, λουδοβίκεια υπεροπτικότητα, ανάρμοστη  συμπεριφορά και γενικά ξεσάλωμα  όλων των δημοσιογράφων, εκκεντρικών, ακραίων περιθωριακών, φιλοσκοπιανών, ρουμανόβλαχων  κι όλων των ειδών των κομπλεξικών, εναντίον  των συλλαλητηρίων και των διαβουλεύσεων για τη Μακεδονία μας!
    Κλείνουν τα διόδια,  υποβάθμιση αριθμών και χλευασμός συμμετεχόντων στα συλλαλητήρια, στα όρια του διχασμού και γιατί παρακαλώ;  Γιατί οι πολίτες λένε το αυτονόητο: Όχι παράδοση του ονόματος της Μακεδονίας μας!

    Αυτού του είδους οι συμπεριφορές δεν εξηγούνται μόνο από τις ατλαντικές πιέσεις να μπουν οι γείτονες στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ!  Υπάρχουν άλλες εξηγήσεις; Από ότι φαίνεται μάλλον υπάρχουν!

   Ας πάμε λοιπόν στις Τιτοϊκές Εποχές, σε αναφερόμενα  δεδομένα της Αναθεωρητικής Αριστεράς με  την Τιτοϊκή Μακεδονία, στο παρακάτω δημοσίευμα: 

Μοναδικό ντοκουμέντο: Η απίστευτη ιστορία με το χρέοςτου ΣΥΡΙΖΑ στα Σκόπια – Ολα έχουν μια εξήγηση

Επί αυτών μπορεί και πρέπει ο  ΣΥΡΙΖΑ να δώσει μια εξήγηση, περί της αλήθευσης και της βασιμότητας κι όλων των συναφών ζητημάτων, ώστε να διαφωτιστούν άπαντες, καθώς επίσης και η σχέση όλων αυτών με τον σημερινό  χειρισμό του σκοπιανού ζητήματος!
  Σαφώς και θα πρέπει να αποδείξει ο ΣΥΡΙΖΑ ότι στην Ελλάδα κυβερνάει ο κ. Τσίπρας κι όχι ο Τίτο κι ο Ζάεφ!

  Σε κάθε περίπτωση όμως και τίποτα από τα παραπάνω να μην έχουν σχέση με την πραγματικότητα , κανένας συντοπίτης μας σήμερα δεν εμπιστεύεται τις μονομερείς συζητήσεις του « ανανεωτή κομμουνιστή Ζάεφ» με τον ομόλογο του στη Χώρα μας κ. Τσίπρα, αμφότεροι όψιμοι  ατλαντιστές!
   Κανείς δεν εμπιστεύεται το τι μπορεί να λέγεται και να συμφωνείται  πίσω από κλειστές πόρτες κι όχι μόνο τα φανερά και τα τωρινά, κυρίως τα μελλοντικά και τα κρυφά! Είναι έτσι;

   'Οπως και να έχει, επώνυμοι της Αριστεράς στη χώρα μας , όπως ο κ. Μίκης Θεοδωράκης, Μανώλης Γλέζος, πολλαπλάσια μεγαλύτερου διαμετρήματος από τον κ. Τσίπρα τάσσονται υπέρ της μη χρήσης του όρου Μακεδονία από τα Σκόπια και κατακρίνουν τους κυβερνητικούς χειρισμούς της μυστικής διπλωματίας, κι όχι μόνο!
  Κι όλα αυτά στη σκιά της πολιτικής διαθήκης του Ανδρέα Παπανδρέου: Το όνομά μας είναι η ψυχή μας!  Γιατί επιδεικτικά τους αγνοεί ο κ. Τσίπρας;
  Βεβαίως και πολλοί άλλοι αρχικά συνοδοιπόροι του κ. Τσίπρα, όπως η Ζωή Κωνσταντοπούλου κατακρίνουν τους κυβερνητικούς χειρισμούς  στο ζήτημα των Σκοπίων, αν και όχι μόνο!
  Εχει ενδιαφέρον και η άποψη του πρώην Αρχηγού του Συνασπισμού κ. Αλέκου Αλαβάνου, πολιτικού πατέρα του κ. Τσίπρα! Κι αυτός σε ανάλογο μήκος κύματος!

  Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι απομονωμένος στον χειρισμό του θέματος των Σκοπίων και ψάχνει συνενόχους στη Βουλή, δια της παροχής  1, 5 χρόνου διακυβέρνησης, όμως οι εξελίξεις τρέχουν:

   Η Τουρκία, ακόμα και η Αλβανία, βλέποντας ότι είναι περίοδος που δίνουμε «πλακώνουνε» κι αυτοί!  Κι όσο περισσότερο πάμε για «λύσιμο  των βαλκανικών σκελετών», τόσο περισσότερο!
     Εχουμε φτάσει στο άκρον άωτον της διεθνούς ανυποληψίας, ώστε μόνο αποχώρηση του Υπουργού Εξωτερικών με αλλαγή πλεύσης  μας, μπορεί να περισώσει την κατάσταση!
    Και το χειρότερο, οι κρυφές συζητήσεις ούτε κρυφές μένουν, ούτε μεταξύ των 2 κρατών!

   Μόνο διμερείς δεν είναι οι συζητήσεις και οι συμφωνίες, παρεμβαίνουν όλα τα εντός της ΦΥΡΟΜ έθνη  Βουλγαρία, Αλβανία , Σερβία, εκτός δε του ατλαντικού παράγοντα παρεμβαίνει και ο ρωσικός και ο τουρκικός!
   Συνεπώς κάθε « κλειστή  συζήτηση και εν κρυπτώ διαβούλευση σε διμερές επίπεδο παλαιοβαλκανικών γνώριμων» ούτε τους έλληνες ικανοποιεί , ούτε και κανέναν άλλο!

   Η  ελληνική Βουλή με αυτό τον τρόπο χάνει το κύρος και την υπόστασή της, όχι μόνο γιατί το ζήτημα το θέλουν με  151 ψήφους, σαν να είναι η τιμή στα καρπούζια, αντί το ορθό πολιτικά και πολιτειακά 2/3 της  Βουλής!
   Κι εκεί, εκτός από τις παλαιοβαλκανικές  σχέσεις οι έλληνες Βουλευτές θα κληθούν να συζητήσουν και υπό το κράτος των «κυβερνητικών παζαριών» για τη συμμετοχή στη Κυβέρνηση, εκτός των ΑΝΕΛ, και το λίκνο του Παπανδρεισμού , η Φώφη και το νεόκοπο Ποτάμι, ως πολιτικές «ουρές»  του ΣΥΡΙΖΑ με αντάλλαγμα κάποιους μήνες  Υπουργοποιήσεων;

    Οπότε, με τα παραπάνω δεδομένα ούτε  και τα 2/3 της Ελληνικής Βουλής θα μπορούσαν να αποσείσουν  την κρυφή διπλωματία και τις συναλλαγές, άρα το κύρος μιας ενιαίας εθνικής απόφασης! Και με άμεσο κίνδυνο διχασμού των πολιτών, αν θεωρήσουμε αξιόλογο ποσοστό τα εξόχως χαμηλά μονοψήφια νούμερα υπέρ της σύνθετης ονομασίας!
   Οπότε υπάρχει εμφανής η αναντιστοιχία φρονήματος λαού και κυβερνητικής απόλυτης μειοψηφίας στο συγκεκριμένο θέμα!

   Για τον ίδιο λόγο ούτε το Συμβούλιο των Πολιτικών Αρχηγών υπό τον Πρόεδρο θα είχε  το δέον  κύρος( παρά τη διπλή ψήφο του Προέδρου) , διότι θα μεταφερόταν εκεί τα μειοψηφικά στην κοινωνία δεδομένα των πολιτικών συναλλαγών Βουλής, κι επιπροσθέτως θα ετίθετο και θέμα ακυρότητας και ένδικης αντισυνταγματικότητας από την πλευρά της Χρυσής Αυγής, που δεν θα την καλούσαν!
    Κι ακόμη περισσότερο αν δεν πήγαιναν κι όλοι!

  Πέραν τούτου θα συνεχίζονταν η διχαστική έριδα  στην κοινωνία και αμφισβήτηση των Κυβερνητικών χειρισμών , ότι «θέλουμε να διχάσουμε τους έλληνες, για να ενώσουμε τους σκοπιανούς»! Κι όλα αυτά για τα μάτια του Τσίπρα, του Κοτζιά κι όσως συνοδοιπόρων τους;

    Αρα, μόνο ένα δημοψήφισμα  θα έβαζε τα πράγματα στη σωστή του θέση!
    Αν όμως δεν γίνεται δημοψήφισμα η Δημοκρατία μας θα χωλαίνει στον χειρισμό του εθνικού  μας θέματος, διότι δεν θα υπάρχει ούτε ενιαία γραμμή, ούτε εμπιστοσύνη στην Κυβέρνηση!

    Για  την  εθνική μας υπόθεση είναι παγερά αδιάφορη ακόμα κι η ευθέως φιλοσκοπιανή απόψη  ενός κόμματος!
     Όταν το κόμμα αυτό κυβερνά όμως είναι υποχρεωμένο να παίρνει την άποψη των Ελλήνων σε δημοψήφισμα, θέλει δεν θέλει! Διαφορετικά η επόμενη κυβέρνηση δικαιούται να ακυρώσει την όποια τωρινή κάλπικη και μειοψηφική ψήφιση με εκ των υστέρων Δημοψήφισμα!

   Συνεπώς, η μόνη διέξοδος είναι η  παύση κάθε διαπραγμάτευσης από την αμφισβητούμενη στον χειρισμό κυβέρνηση, στο θέμα αυτό δεν έχει «ηθικό πλεονέκτημα», αντιθέτως  έχει το χείρον!
    Αλλαγή Υπουργού Εξωτερικών με αλλαγή πλεύσης, τώρα!

     Αν συνεχίσει να ασχολείται με το σκοπιανό ο ΣΥΡΙΖΑ θα υποστεί  τεράστια εκλογική πανωλεθρία και μόνο με τον τρόπο που χειρίζεται το ζήτημα, στην δε απευκταία περίπτωση παράδοσης του ονόματος Μακεδονία κυριολεξία θα υπάρξει  εκλογική και πολιτική εξαφάνιση, δια παντός!

    Αν όμως σταματήσει εδώ και τώρα , το πολιτικό παιχνίδι θα παίζεται στα ,μνημόνια και στο οικονομικό «ηθικό πλεονέκτημα» της Κυβέρνησης! Πάντα υπό την κρίση του λαού!
   Αρα, κανείς δεν επιζητεί  την πολιτική πτώση της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, μόνη της ξύνεται στην γκλίτσα του λαού, με κατάφωρη παράδοση του ονόματος της Μακεδονίας μας!
    Είναι παντελώς αδιάφορο στους συμπατριώτες μας που αγωνιούν για τη Μακεδονία μας  η λοιπή πολιτική κατάσταση στη χώρα, εκτός του ζητήματος της Μακεδονία μας! Παγερή αδιαφορία!

   Εάν όμως επιμένουν να πειράξουν έστω μια τρίχα από το όνομα της Μακεδονία μας όλοι «θα βγάλουν τα μάτια»  στον κ Τσίπρα και στον κ. Κοτζιά, δεν τους εμπιστεύεται κανείς!
    Επίσης «θα βγάλουν τα μάτια» και σε όποιο κόμμα πάει να ψηφίσει την αναξιοπιστία του ΣΥΡΙΖΑ!
    Στο συγκεκριμένο θέμα πάντα:
     Οσες σοφιστείες και κουτοπονηριές εκφράζουν τόσο περισσότερο!
   Οσο μεγαλύτερη ένοχη ειρωνία κι έριδα πουλάνε, τόσο περισσότερο!
     Να σκάσουν και να πλαντάξουν  και να μην ασχοληθούν με το θέμα, να μην παραδώσουν το όνομα της Μακεδονίας μας!
    Κανείς δεν παίζει με τα εθνικά θέματα, τόσοι συνέλληνες πέθαναν για τη Μακεδονίας μας, δεν θα τους ακυρώσει κανένας πρόσκαιρος  και για  κανένα "παλαιοβαλκανικό σκελετό" ή άλλο του λόγο!      Δεν είναι πολιτικό αυτό το θέμα ιερό θέμα της πατρίδας είναι!
     Δεν εκπροσωπούν τίποτα , ως ενάντιοι πάνω στο συγκεκριμένο θέμα, κι είναι αναξιόπιστοι!
     Απομονωμένοι, που ψάχνουν συνενόχους!

   Ας αφήσουν λοιπόν οι  κυβερνώντες το ζήτημα της Μακεδονίας μας, κανείς δεν τους  το ζήτησε, σε κανένα προγραμματικό λόγο δεν υπήρξε , δεν είναι τσιφλίκι του μπαμπά τους , ούτε των παλαιοβαλκανισμών τους , ούτε της  περιθωριακότητας αντιλήψεών τους, ούτε των κόμπλεξ τους!
    Ποτέ δεν είναι αργά να αλλάξουν άποψη, ουδείς είναι αλάνθαστος! Θα χειροκροτηθούν!

     Υπάρχουν τόσα άλλα θέματα να ασχοληθούν , επωφελή για τον τόπο μας, να το χαρούμε όλοι!
      Στην κυριολεξία ζημία και μόνο θα έχουμε από το Σκοπιανό, ως χώρα, κι όφελος ουδέν!
 

                        Ρεαλιστής  σύντροφος