ΦΛΩΡΙΝΑ Αποκριάτικο παιδικό πάρτυ στο Αμύνταιο -βίντεο,φώτο - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Αποκριάτικο παιδικό πάρτυ στο Αμύνταιο -βίντεο,φώτο

.

.

Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2018

Αποκριάτικο παιδικό πάρτυ στο Αμύνταιο -βίντεο,φώτο

Ένα ξεχωριστό απόγευμα γεμάτο αποκριάτικες εκπλήξεις είχαν τη δυνατότητα να απολαύσουν όσα παιδιά και γονείς παραβρέθηκαν στο αποκριάτικο πάρτυ του Δήμου Αμυνταίου, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου στον χώρο της Λέσχης Αξιωματικών Αμυνταίου.





ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ

 Το πάρτυ διοργάνωσε για τα παιδιά ο Δήμος Αμυνταίου, σε συνεργασία με τη Δημοτική Κοινότητα Αμυνταίου, τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Αμυνταίου και το Κοινωνικό Φροντιστήριο Αμυνταίου. Τους παρευρισκόμενους καλωσόρισε ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αμυνταίου Γιώργος Τρυφωνόπουλος, o οποίος ευχαρίστησε όλους όσους συνέβαλαν ώστε να πραγματοποιηθεί η συγκεκριμένη εκδήλωση και ειδικότερα τις εκπαιδευτικούς Αρετή Κοσμοπούλου, Χρύσα Λιάκου, Ερμιόνη Γουδούση και Αθηνά Νάντση καθώς και τους επαγγελματίες της περιοχής που δέχτηκαν να φωτογραφηθούν για τις ανάγκες του παραμυθιού που παρουσιάστηκε και το Ωδείο Αμυνταίου που «έντυσε» μουσικά το παραμύθι. Η εκδήλωση περιλάμβανε διαδραστική αφήγηση του παραμυθιού «Το Μαγικό Ξόρκι της Αποκριάς», διασκέδαση με τον Πιερότο από τη μακρινή χώρα του «Ζήσε Γέλα», δημιουργική απασχόληση και κατασκευές, μουσικοκινητικά παιχνίδια σε ρυθμούς Αποκριάς καθώς και δώρα, εκπλήξεις, πολύ χορό και τραγούδια. Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη εκδήλωση δεν θα είχε επιτυχία χωρίς την ανιδιοτελή προσφορά των εθελοντών και ειδικότερα των εκπαιδευτικών του Κοινωνικού Φροντιστηρίου Αμυνταίου.