ΦΛΩΡΙΝΑ H ανεξάρτητη περιφερειακή σύμβουλος, Ε. Παναγιωτίδου, για το ειδικό τιμολόγιο: «Τα 17 εκ. ευρώ του ειδικού τιμολογίου ρεύματος είναι επί της ουσίας το ποσό από το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων που αφαιρέθηκε από τη Δ. Μακεδονία, αλλά και…» (Bίντεο) - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : H ανεξάρτητη περιφερειακή σύμβουλος, Ε. Παναγιωτίδου, για το ειδικό τιμολόγιο: «Τα 17 εκ. ευρώ του ειδικού τιμολογίου ρεύματος είναι επί της ουσίας το ποσό από το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων που αφαιρέθηκε από τη Δ. Μακεδονία, αλλά και…» (Bίντεο)

.

.

Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2018

H ανεξάρτητη περιφερειακή σύμβουλος, Ε. Παναγιωτίδου, για το ειδικό τιμολόγιο: «Τα 17 εκ. ευρώ του ειδικού τιμολογίου ρεύματος είναι επί της ουσίας το ποσό από το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων που αφαιρέθηκε από τη Δ. Μακεδονία, αλλά και…» (Bίντεο)

Μετά την Γ. Ζεμπιλιάδου και η ανεξάρτητη περιφερειακή σύμβουλος, Ε. Παναγιωτίδου ανέφερε σε δηλώσεις της πως: «Τα 17 εκ. ευρώ του ειδικού τιμολογίου ρεύματος είναι επί της ουσίας το ποσό από το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων που αφαιρέθηκε από τη Δ. Μακεδονία». Δείτε αναλυτικά τι είπε στο West Channel, για το θέμα αυτό:







ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ

http://kozan.gr/archives/88422