ΦΛΩΡΙΝΑ Η 1η Συνάντηση Χορωδιακών Συνόλων στη Φλώρινα-Βίντεο,φώτο - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Η 1η Συνάντηση Χορωδιακών Συνόλων στη Φλώρινα-Βίντεο,φώτο

.

.

Κυριακή 18 Μαρτίου 2018

Η 1η Συνάντηση Χορωδιακών Συνόλων στη Φλώρινα-Βίντεο,φώτο

Συνεχίζοντας τις επιτυχημένες δράσεις του, το Ωδείο Φλώρινας διοργάνωσε μία ακόμα ξεχωριστή μουσική εκδήλωση. Πρόκειται για την 1η Συνάντηση Χορωδιακών Συνόλων - η οποία ήρθε ως συνέχεια της περσινής 1ης Συνάντησης Παραδοσιακών Χορωδιών - και η οποία έλαβε χώρα στην αίθουσα "Θεόδωρος Αγγελόπουλος" του Πολιτιστικού Κέντρου Φλώρινας.


ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ

 Στη συνάντηση εμφανίστηκαν κατά σειρά: η γαλλόφωνη χορωδία "cHoralia" Θεσσαλονίκης, η νεοσύστατη Χορωδία Γονέων και Φίλων Ωδείου Φλώρινας, το βραβευμένο Γυναικείο Φωνητικό Σύνολο «Θαμυριάδες» του δήμου Πολυγύρου και η Μαθητική Χορωδία του Ωδείου Φλώρινας (η οποία διέπρεψε το φθινόπωρο στην εμφάνισή της στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης). Όπως ανέφερε στο ξεκίνημα της εκδήλωσης ο διευθυντής του Ωδείου, Βασίλης Κίτσος, η πρώτη αυτή συνάντηση είναι το αποτέλεσμα των ανταλλαγών και των ταξιδιών που έχουν κάνει οι χορωδίες του Ωδείου σε διάφορα μέρη της Ελλάδας και στόχος είναι να καθιερωθεί σε ετήσια βάση. Αξίζει δε να σημειωθεί πως η βραδιά έκλεισε με όλες τις χορωδίες στην σκηνή, που τραγούδησαν το "Μακεδονία Ξακουστή".