ΦΛΩΡΙΝΑ Επιμελητήριο Φλώρινας: Η Ημερίδα για την υποστήριξη της επιχειρηματικότητας-Βίντεο,φώτο - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Επιμελητήριο Φλώρινας: Η Ημερίδα για την υποστήριξη της επιχειρηματικότητας-Βίντεο,φώτο

.

.

Πέμπτη 22 Μαρτίου 2018

Επιμελητήριο Φλώρινας: Η Ημερίδα για την υποστήριξη της επιχειρηματικότητας-Βίντεο,φώτο

Ειδική εκδήλωση με θέμα «Οι επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης στις επιχειρήσεις του Ν. Φλώρινας. Το θεσμικό πλαίσιο ρύθμισης των οφειλών κατά τον εξωδικαστικό μηχανισμό του ν. 4469/17. Τεχνικές και μέθοδοι εξυγίανσης και διατήρησης της βιωσιμότητας των επιχειρήσεων» διοργάνωσε το Επιμελητήριο Φλώρινας, σε συνεργασία με την εταιρεία Financial Business Systems, στο πλαίσιο των δράσεων τους για την υποστήριξη της επιχειρηματικότητας κατά την περίοδο της ύφεσης.





ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ
Στο πρώτο μέρος παρουσιάστηκαν τα αποτελέσματα της ειδικής έρευνας για τις επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης στις επιχειρήσεις του νομού Φλώρινας. Η μελέτη (έρευνα) προσδιορίζει το επίπεδο βιωσιμότητας των επιχειρήσεων του νομού, εξετάζει και αναλύει τους προσδιοριστικούς παράγοντες που επηρεάζουν τη βιωσιμότητα των επιχειρήσεων.

Στο δεύτερο μέρος παρουσιάστηκε το θεσμικό πλαίσιο ρύθμισης οφειλών κατά τον εξωδικαστικό μηχανισμό.

Στο τρίτο μέρος παρουσιάστηκαν οι τεχνικές και οι μέθοδοι εξυγίανσης και διατήρησης της βιωσιμότητας των επιχειρήσεων.

Εισηγητής του α’ και γ’ μέρους ήταν ο Δρ. Δημήτριος Γ. Καμπούρης, ειδικός επιστήμονας σε θέματα χρηματοοικονομικής Διοίκησης, Επενδύσεων και εξυγίανσης επιχειρήσεων. Ειδικός εμπειρογνώμονας του εξωδικαστικού μηχανισμού.

Εισηγητής του β’ μέρους ήταν ο Δρ. Στυλιανός Δ. Μαυρίδης, Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω, Μεταδιδάκτορας Ερευνητής Νομικής ΑΠΘ, Αντιπρόεδρος ΔΣΘ.

Δείτε παρακάτω τα όσα δήλωσαν οι δύο εισηγητές, αλλά και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σάββας Σαπαλίδης.