ΦΛΩΡΙΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΝΕΟ ΟΡΓΑΝΟ ΠΟΥ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΣΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΘΕΜΑ! - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΝΕΟ ΟΡΓΑΝΟ ΠΟΥ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΣΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΘΕΜΑ!

.

.

Σάββατο 3 Μαρτίου 2018

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΝΕΟ ΟΡΓΑΝΟ ΠΟΥ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΣΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΘΕΜΑ!

Επιτέλους μια αλλαγή πορείας στο σκοπιανό θέμα!
 Είναι αλήθεια ότι η Μακεδονία μας βρέθηκε πολλές φορές απροστάτευτη ακριβώς από την ίδια την ελληνική εξωτερική πολιτική. Μια ζωή την έσωζαν ιδιώτες!
   Είναι επίσης αλήθεια ότι δεν υπάρχει θεσμοθετημένη εθνική γραμμή πλεύσης στο σκοπιανό θέμα , με κύριο σημείο την απροστάτευτη ελληνική μειονότητα στα Σκόπια, μαζί με τις σκλαβωμένες πολιτιστικά και ιστορικά  ελληνικές  περιοχές και πόλεις,  που είναι έρμαιο αφενός της σκοπιανής αφετέρου της ρουμανοβλάχικης προπαγάνδας!



</div>ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ
   Είναι απαράδεκτο να ακούς τον κάθε γραφικό, ξενέρωτο και περιθωριακό  στην ελληνική επικράτεια  να μιλάει για αναγνώριση  των ιστορικά κλοπιμαίων της Ελλάδας, διότι ψευδολογούν οι σκοπιανοί απλώς μια-δυό δεκαετίες,ενώ οι Τούρκοι που αληθώς τα κατείχαν 400 χρόνια τους τα πήραμε πίσω!

   Και ξεκινάμε από την αρχή:
   Το σκοπιανό κρατίδιο εξάγει τον ψευδοαλυτρωτισμό , ακριβώς γιατί έχει εσωτερικό πολυεθνικό πρόβλημα και καταπιέζει έθνη, των οποίων την ιστορία, τη γλώσσα και την εκκλησία κλέβει, καταπατά και εκβιάζει, προκειμένου να δεχτούν όλοι το εσωτερικό τους ''καρκίνωμα'' του ψευτομακεδονισμού, στο οποίο από χρόνια η ελληνική κυρίως πολιτική επιχορηγούσε με ''ζάχαρη'' αναγνώρισης και ανοχής! Δυστυχώς συνεχίζει ακόμα!
 
   Ενώ το ιστορικά και δικαιωματικά ορθό είναι να γινόταν στη ΦΥΡΟΜ  ένα πολυσυμμετοχικό δημοψήφισμα  για γλώσσα, έθνος και εκκλησία, με συνυποψηφιότητες  σερβική, βουλγαρική , ελληνική, αλβανική, ώστε να αναγνωριστούν επίσημα 4 τουλάχιστον έθνη εντός του πολυεθνικού κρατιδίου  και  4 γλώσσες επίσημες πλέον!

  Το όνομα και το Σύνταγμα να αλλάξουν και να  γίνουν ορθώς  πολυεθνικά όπως  ΚΕΝΤΡΟΒΑΛΚΑΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΒΑΡΔΑΡΗ, με σύνταγμα πολυεθνικό, όπως των ΗΠΑ!

   Ολοι όσοι αναγνώρισαν τα  Σκόπια να αλλάξουν στάση και να την αναγνωρίσουν με το νέο  πολυεθνικό της όνομα, που θα προκύψει!

    Να υπάρξουν δομές πολυεθνικής συνεννόησης με τα 4 έθνη και ανάλογο κατασταστικό- μνημόνιο συνεργασίας σε πραγματική εθνική βάση 4 εθνών!
   Κάθε  τι  ψευτομακεδονικό να τεθεί σε πλήρη παρανομία και πλέον να διώκεται, ως  αντικρατικό ''καρκίνωμα''! Πλήρης αντιστροφή δεδομένων!

    Υποχρεωτικά όλοι οι κάτοικοι της ΦΥΡΟΜ να διαλέξουν υπαρκτό ιστορικά έθνος, με βάση την καταγωγή και την οικογένεια τους , σε βάθος  πολλών  γενεών  πίσω. Την αλήθεια δηλαδή!

     Δημιουργία διπλών ονομασιών σε κάθε οικισμό του πολυεθνικού κρατιδίου, με πρώτο παράδειγμα το ιστορικό ελληνικό Μοναστήρι!
      Στήριξη πολιτισμού και ιστορίας σε όλες τις περιοχές, διατητητέα κτίρια, οδοί, επανακυκλοφορία ιστορικών εφημερίδων  στη γλώσσα που αρχικά εκδόθηκαν, έκδοση  νέων στις 4 γλώσσες.!

     Αναγνώριση  4 τουλάχιστον εθνικών μειονοτήτων στο Σκοπιανό κράτος, με επίσημη συμμετοχή στη σκοπιανή πολυεθνική Βουλή!
     Λειτουργία 4 ξεχωριστών  σχολείων όλης της εκπαιδευτικής διαβάθμισης!
      Ευχέρεια επιμέρους εθνικών διαβατηρίων , έκαστος σε όποιο έθνος ανήκει!

       Ολα τα παραπάνω, κι άλλα τόσα στο ίδιο μοτίβο, είναι βέβαιο ότι θα πάρει χρόνια για να υλοποιηθούν, πρέπει όμως να υπάρχει ένα κοινό ενιαίο σχέδιο της Ελλάδας, κι όλων των εθνών που καταπιέζονται εντός της ''καρκινικής'' γείτονος και παρενοχλούνται από την ''καρκινικότητά'' της!

       Προς  τούτο το ελληνικό όργανο εξωτερικής πολιτικής , ως προς τη γείτονα πρέπει να αποτελείται από  τις Παμμακεδονικές  Οργανωσεις της Υφηλίου, τους Πολιτιστικούς Συλλόγους και τις Ομάδες Ελληνισμού της χώρας, σε επίπεδο Ομοσπονδιών, τους Δήμους που έχουν ιστορικούς δεσμούς με την Μακεδονία μας, τις Μητροπόλεις  που έχουν ιστορικούς δεσμούς με τη Μακεδονία μας κλπ
     Για παράδειγμα, η Κρήτη και η Μάνη θα έχουν δεσπόζοντα ρόλο, όπως επίσης το Αργος των Μακεδόνων Βασιλέων!
        Αλλά ακόμα και λοιποί ιστορικοί λαοί όπως οι Καλάς, ανοιχτό εκεί το θέμα, γιατί ο Αλέξαδρος είναι εν ενεργεία Αγιος του Ισλάμ και πολλοί  αρχαίοι λαοί των σέβονται και τον τιμούν, για διαφορετικούς λόγους!
        Ο Υπουργός Εξωτερικών θα έχει λόγο περί της Μακεδονίας μας αλλά όχι απόφαση!
         Ομοίως η Βουλή θα δέχεται εισηγήσεις από το Συμβούλιο, όχι από τον Υπουργό Εξωτερικών, ειδικά για τη Μακεδονία μας!
          Να αποτελέσουν παρελθόν οι εφιαλτικές στιγμές για τη Μακεδονία μας που ζούμε σήμερα!
          Προνομιακή θέση στο Συμβούλιο θα έχουν οι ελληνες των Σκοπίων, για πρώτη φορά να συναποφασίζουν και να θέτουν τα θέματά τους επί όλων!

        Τι γίνεται με την  παρούσα κατάσταση:

    Η  παρούσα κυβέρνηση πάει "να λύσει" όλους   ''παλαιοβαλκανικούς σκελετούς''  της  Αριστεράς  πάνω στο όνομα της Μακεδονίας μας, με απλή πλειοψηφία 151 Βουλευτών, λες και είναι οι τιμές των φετεινών καρπουζιών, με προσφορά κυβερνητικής συνεργασίας  στα λοιπά κόμματα, με μυστική μάλιστα διπλωματία , χωρίς καν επιδίωξη εθνικής γραμμής!
    Λες και το θέμα είναι μόνο διμερές και θεωρείται βέβαιο ότι μια απόφαση της Χώρας μας θα τύχει της αποδοχής όχι μόνο της άλλης πλευράς αλλά και όσων συνεμπλέκονται Σέρβων, Αλβανών, Βούλγαρων, Τούρκων, Ρώσων, Αμερικάνων, Ευρωπαίων κλπ

     Μια υπερψήφιση απλής μάλιστα πλειοψηφίας και πολιτικών ειδικά ανταλλαγμάτων στην ελληνική Βουλή με τις παραπάνω προυποθέσεις δεν έχει πολιτική  ισχύ για όλους τους συνεμπλεκόμενους, ειδικά όταν γνωρίζουν ότι η επόμενη ή επόμενες κυβερνήσεις, με τη συνεχή προτροπή αν όχι θεσμική κατοχύρωση του Παγκόσμιου Μακεδονικού Συμβουλίου θα τεθεί σε Δημοψήφισμα το όλο ζήτημα!

     Σε κάθε μάλιστα περίπτωση η πρόθεση και μόνο παράδοσης του ονόματος της Μακεδονίας μας είναι από μόνος του ένας λόγος αναζήτησης των ίδιων των προαιώνιων αγώνων σωτηρίας της ιστορίας μας και των εδαφών μας από τον Βορρά, που ξανά διαφαίνονται στο εγγύς μέλλον!
   Ο  Μακεδονικός Αγώνας των Ελλήνων συνεχίζεται, σήμερα, περισσότερο από ποτέ!

      Ο  Γραικομάνος Μακεδών