ΦΛΩΡΙΝΑ "Επιχειρηματικότητα στην Εκπαίδευση – Ένα «μάθημα ζωής» που διδάσκεται"-Βίντεο, φώτο - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : "Επιχειρηματικότητα στην Εκπαίδευση – Ένα «μάθημα ζωής» που διδάσκεται"-Βίντεο, φώτο

.

.

Τετάρτη 25 Απριλίου 2018

"Επιχειρηματικότητα στην Εκπαίδευση – Ένα «μάθημα ζωής» που διδάσκεται"-Βίντεο, φώτο

Μία σημαντική ενημερωτική εκδήλωση, που απευθυνόταν σε μαθητές της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, διοργάνωσαν στη Φλώρινα η ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας, η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας, το ΚΕΣΥΠ Φλώρινας, ο δήμος Φλώρινας και η ΑΝΦΛΩ. Τίτλος της εκδήλωσης ήταν "Επιχειρηματικότητα στην Εκπαίδευση – Ένα «μάθημα ζωής» που διδάσκεται" και πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του δήμου Φλώρινας. 


ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ


Οι κεντρικές παρουσιάσεις αφορούσαν: 1. Ο ρόλος των Αναπτυξιακών Εταιρειών στην ενίσχυση της επιχειρηματικότητας. Η περίπτωση της Αναπτυξιακής Φλώρινας (ΑΝΦΛΩ) Εισηγήτρια: Δρ. Ζαχαρούλα (Ζέτα) Ρίζου, Γεωπόνος-Εδαφολόγος, Γενική Διευθύντρια ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ – Αναπτυξιακής Ανώνυμης Εταιρείας Ο.Τ.Α. 2. Γνωρίζω τις Επιχειρήσεις του τόπου μου & Συνομιλώ με τους επιχειρηματίες για τις προσπάθειες, τις επιτυχίες αλλά και τις δυσκολίες στο ταξίδι τους στο Επιχειρείν Εισηγητής: Ναουμίδης Πέτρος και Άγγελος, επιχειρηματίες 3. Η αξία της επιχειρηματικότητας ως εναλλακτική στα μελλοντικά επαγγελματικά σχέδια των σημερινών μαθητών/τριών. Συμβουλευτική επιχειρηματικότητας και οι δεξιότητες του/της επιχειρηματία – βιωματική δράση Εισηγητής: Σπύρος Παπαχαρίσης, ΚΕΣΥΠ Φλώρινας, Θεόδωρος Σταμκόπουλος, ΚΕΣΥΠ Κοζάνης, Σύμβουλοι Επαγγελματικού Προσανατολισμού, Υπεύθυνοι Κέντρων Συμβουλευτικής και προσανατολισμού Φλώρινας/ΔΔΕ Φλώρινας και Κοζάνης /ΔΔΕ Κοζάνης αντιστοίχως. Ακολούθησε συζήτηση με τους μαθητές. Την εκδήλωση χαιρέτησαν ο δήμαρχος Φλώρινας και πρόεδρος της ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας Γιάννης Βοσκόπουλος και ο διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας Παύλος Ιωάννου.