ΦΛΩΡΙΝΑ Βοσκόπουλος, Ιωαννίδης και Βρυζίδου μιλούν για την ψήφιση του νομοσχεδίου για την αποεπένδυση της ΔΕΗ. Πώς σχολίασαν τη στάση των βουλευτών της περιοχής του ΣΥΡΙΖΑ (Βίντεο) - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Βοσκόπουλος, Ιωαννίδης και Βρυζίδου μιλούν για την ψήφιση του νομοσχεδίου για την αποεπένδυση της ΔΕΗ. Πώς σχολίασαν τη στάση των βουλευτών της περιοχής του ΣΥΡΙΖΑ (Βίντεο)

.

.

Παρασκευή 27 Απριλίου 2018

Βοσκόπουλος, Ιωαννίδης και Βρυζίδου μιλούν για την ψήφιση του νομοσχεδίου για την αποεπένδυση της ΔΕΗ. Πώς σχολίασαν τη στάση των βουλευτών της περιοχής του ΣΥΡΙΖΑ (Βίντεο)

Την ψήφιση για το σχέδιο νόμου «Διαρθρωτικά μέτρα για την πρόσβαση στο λιγνίτη και το περαιτέρω άνοιγμα της χονδρεμπορικής αγοράς ηλεκτρισμού», σχολίασαν μιλώντας, σήμερα Πέμπτη 26/4, στους δημοσιογράφους, οι δήμαρχοι Κοζάνης και Φλώρινας Ιωαννίδης και Βοσκόπουλος, καθώς και η αντιπρόεδρος της ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας κ. Β. Βρυζίδου.



ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ

Δείτε στα βίντεο πως σχολίασαν τη στάση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και το τι θα ακολουθήσει από δω και πέρα. Οι δηλώσεις έγιναν λίγο πριν την έναρξη της συνεδρίασης.

Γ. Βοσκόπουλος: «Τι να αντισταθούμε από τη στιγμή που οι ίδιοι οι δικοί μας βουλευτές τα ψηφίζουν»


Π. Βρυζίδου: «Κατά την άποψή μας είναι πάρα πολύ κακό που ψήφισαν»


Λ. Ιωαννίδης: «Ο κάθε βουλευτής είναι υπεύθυνος των επιλογών του και κρίνεται αξιολογείται….»

http://kozan.gr