ΦΛΩΡΙΝΑ Γιάννης Βοσκόπουλος: «Απαράδεκτο και Έκτρωμα» το νομοσχέδιο Κλεισθένης – Σάκης Κοσματόπουλος για την ανεξαρτητοποίηση του Βελβεντού: «Δεν υπάρχει καμιά περίπτωση να γίνει αλλαγή στο χωροταξικό» (Bίντεο) - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Γιάννης Βοσκόπουλος: «Απαράδεκτο και Έκτρωμα» το νομοσχέδιο Κλεισθένης – Σάκης Κοσματόπουλος για την ανεξαρτητοποίηση του Βελβεντού: «Δεν υπάρχει καμιά περίπτωση να γίνει αλλαγή στο χωροταξικό» (Bίντεο)

.

.

Τρίτη 8 Μαΐου 2018

Γιάννης Βοσκόπουλος: «Απαράδεκτο και Έκτρωμα» το νομοσχέδιο Κλεισθένης – Σάκης Κοσματόπουλος για την ανεξαρτητοποίηση του Βελβεντού: «Δεν υπάρχει καμιά περίπτωση να γίνει αλλαγή στο χωροταξικό» (Bίντεο)

Έκτακτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας, πραγματοποιήθηκε σήμερα  Τρίτη 8 Μαΐου στα γραφεία της ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας, με μοναδικό θέμα συζήτησης το Νομοσχέδιο που αφορά στη μεταρρύθμιση του θεσμικού πλαισίου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Πρόγραμμα ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ Ι). O πρόεδρος της ΠΕΔ και Δήμαρχος Φλώρινας κ. Γιάννης Βοσκόπουλος δήλωσε αντίθετος με τον νομοσχέδιο χαρακτηρίζοντας το μάλιστα «Απαράδεκτο και Έκτρωμα».






ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ
Ο Δήμαρχος Σερβίων-Βελβεντού Σάκης Κοσματόπουλος τόνισε πως: «η θέση του Δημάρχου είναι ξεκάθαρη. Θα πρέπει να βελτιωθεί ο Καλλικράτης σε πολλά σημεία. Αλλά δεν είναι και τόσο εκτρωματικός όσο είναι το σχέδιο Κλεισθένη». Ο κ. Κοσματόπουλος μίλησε επίσης και για την αυτονομία του Βελβεντού, τονίζοντας πως : «Δεν υπάρχει καμιά περίπτωση να γίνει αλλαγή στο χωροταξικό».






ΠΗΓΗ