ΦΛΩΡΙΝΑ Επιστολή του δημάρχου Αμυνταίου προς τους μαθητές του δημοτικού σχολείου Αετού - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Επιστολή του δημάρχου Αμυνταίου προς τους μαθητές του δημοτικού σχολείου Αετού

.

.

Πέμπτη 10 Μαΐου 2018

Επιστολή του δημάρχου Αμυνταίου προς τους μαθητές του δημοτικού σχολείου Αετού

Αγαπητοί μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Αετού,
Έλαβα με ιδιαίτερη χαρά την επιστολή σας, στην οποία ζητούσατε να μεριμνήσουμε για την έλλειψη χώρου γυμναστικής και εκδηλώσεων στο σχολείο σας.




ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ
Γνωρίζουμε το θέμα που σας απασχολεί, καθώς πριν από λίγους μήνες σε σύσκεψη μου με τους Δ/ντές των σχολείων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου μας, ο Δ/ντής του σχολείου σας εξέφρασε τον προβληματισμό του για το ίδιο θέμα.

Ήδη το αίτημα σας έχει προωθηθεί στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου, με σκοπό να γίνουν οι απαραίτητες διαδικασίες για την εξεύρεση λύσης.

Τόσο εγώ όσο και ο αντιδήμαρχος Δ.Ε. Αετού σε συνεργασία με τον Πρόεδρο της Τ.Κ. Αετού, το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων και φυσικά τους εκπαιδευτικούς της σχολικής μονάδας είμαστε στο πλευρό σας και θα φροντίσουμε για την υλοποίηση του αιτήματος σας, ώστε να υπάρξει ο κατάλληλος χώρος, για να πραγματοποιείτε τις σχολικές εκδηλώσεις σας αλλά και για να γίνεται ανεμπόδιστα το μάθημα της φυσικής αγωγής κατά τους χειμερινούς μήνες.

Θεωρούμε ότι τα σχολεία μας είναι αναγκαίο να αποτελούν χώρους φιλικούς προς τους μαθητές, να εμπνέουν τη δημιουργικότητά και να κινητοποιούν τη φαντασία, ώστε να μεταδίδεται με τον καλύτερο τρόπο η γνώση και να κοινωνικοποιείται σωστά ο μαθητής.

θέλω από καρδιάς να ευχηθώ σε όλα τα παιδιά να είστε γερά, να έχετε πάντα επιτυχίες στις επιδόσεις σας και να κατευθύνετε την ενεργητικότητα σας πάντα προς όφελος του σχολείου και του τόπου σας!