ΦΛΩΡΙΝΑ Η εκδήλωση "Πανόραμα Παιδείας" στη Φλώρινα-Βίντεο,φώτο - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Η εκδήλωση "Πανόραμα Παιδείας" στη Φλώρινα-Βίντεο,φώτο

.

.

Τετάρτη 23 Μαΐου 2018

Η εκδήλωση "Πανόραμα Παιδείας" στη Φλώρινα-Βίντεο,φώτο

Τις σχολικές δράσεις που υλοποίησαν τη φετινή χρονιά παρουσίασαν μαθητές και μαθήτριες της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Φλώρινας, στη διάρκεια της εκδήλωσης με τίτλο "Πανόραμα Παιδείας" που πραγματοποιήθηκε στην παραποτάμια περιοχή.



ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ
Συνολικά, κατά τη διάρκεια της χρονιάς εγκρίθηκαν 56 προγράμματα σχολικών δραστηριοτήτων, στα οποία συμμετείχαν 1.421 μαθητές, και τα αποτελέσματα τους ήταν αναρτημένα σε ειδικά banners.
Την εκδήλωση, που διοργάνωσε η Επιτροπή Σχολικών Δραστηριοτήτων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας, παρουσίασε ο αναπληρωτής υπεύθυνος των προγραμμάτων σχολικών δραστηριοτήτων Πάνος Κοίδης.
Το παρών έδωσαν μεταξύ άλλων ο αντιπεριφερειάρχης Κώστας Γέρου, ο αντιδήμαρχος Φλώρινας Χρήστος Μπαρδάκας, ο διευθυντής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Παύλος Ιωάννου.
Την εκδήλωση πλαισίωσαν με μουσική συναυλία το Μουσικό Σχολείο Αμυνταίου, το 1ο Γυμνάσιο Φλώρινας και το 3ο Γυμνάσιο Φλώρινας.