ΦΛΩΡΙΝΑ Στην Πολιτική Ακαδημία του Ιδρύματος Konrad Adenauer και της ΟΝΝΕΔ ο Δημήτρης Ιωαννίδης - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Στην Πολιτική Ακαδημία του Ιδρύματος Konrad Adenauer και της ΟΝΝΕΔ ο Δημήτρης Ιωαννίδης

.

.

Παρασκευή 4 Μαΐου 2018

Στην Πολιτική Ακαδημία του Ιδρύματος Konrad Adenauer και της ΟΝΝΕΔ ο Δημήτρης Ιωαννίδης

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η Πολιτική Ακαδημία που συνδιοργάνωσε στο Μαραθώνα,το Ίδρυμα KonradAdenauer και η ΟΝΝΕΔ, στις 27 έως 29 Απριλίου.
Στην Πολιτική Ακαδημία συμμετείχαν 30 νέοι από όλη την Ελλάδα, έως 35 ετών, μεταξύ αυτών και ο Φλωρινιώτης Δημήτρης Ιωαννίδης, MScΓεωπόνος, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της Οργάνωσης Νέων της Νέας Δημοκρατίας.









ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑH Πολιτική Ακαδημία του Ιδρύματος KonradAdenauer και της ΟΝΝΕΔ είχε ως σκοπό να αναπτύξει τις γνώσεις και τις δεξιότητες των νέων ανθρώπων που ασχολούνται ήδη ή θέλουν να ασχοληθούν με την πολιτική, τις πολιτικές νεολαίες, την τοπική αυτοδιοίκηση, καθώς και την κοινωνία των πολιτών.
Μέσω της Πολιτικής Ακαδημίας οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να επεκτείνουν τις γνώσεις τους πάνω στο πολύπλοκο πολιτικό, κοινωνικό και οικονομικό περιβάλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης και να εξοικειωθούν με τις αξίες της Ευρωπαϊκής κεντροδεξιάς. Στόχος της Πολιτικής Ακαδημίας ήταν να παρέχει στους συμμετέχοντες τις θεωρητικές και πρακτικές γνώσεις που χρειάζονται για να διαμορφώσουν ή να ενισχύσουν την πολιτική τους επιχειρηματολογία.