ΦΛΩΡΙΝΑ Επικός και σημειολογικός ο χαιρετισμός του Κων/νου Μπομπότα, ως εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας των Σαρακατσάνων Ελλάδος, στο Γαφέφι Αριδαίας Πέλλας!( βίντεο) - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Επικός και σημειολογικός ο χαιρετισμός του Κων/νου Μπομπότα, ως εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας των Σαρακατσάνων Ελλάδος, στο Γαφέφι Αριδαίας Πέλλας!( βίντεο)

.

.

Παρασκευή 10 Αυγούστου 2018

Επικός και σημειολογικός ο χαιρετισμός του Κων/νου Μπομπότα, ως εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας των Σαρακατσάνων Ελλάδος, στο Γαφέφι Αριδαίας Πέλλας!( βίντεο)

 Εκπροσωπώντας τον Πρόεδρο της ΠΟΣΣ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Σαρακατσάνων) κ. Γεώργιο Μουτσιάνα, ο Κώστας Μπομπότας, ως Πρόεδρος του 'Ομορρου τρίκρατου διασυνοριακού Συλλόγου  Σαρακατσάνων της Δυτικής Μακεδονίας,με έδρα τη Φλώρινα, ξεδίπλωσε την χρόνια δημόσια εμπειρία του στο ζήτημα του Μακεδονικού Αγώνα των Ελλήνων, στην εκδήλωση για τον σαρακατσάνο Καπετάν Kώστα Γαφέφη!


ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ
   Παρότι η Πανελλήνια Ομοσπονδία είχε επίσημα ορίσει ως επιστημονικό ομιλητή τον ιστορικό συγγραφέα κ. Ιωάννη Κουτσοκώστα και σαν κύριο ομιλητή όλης της εκδήλωσης τον πρώην Υπουργό και Πρόεδρο της Βουλής κ. Γεώργιο Σούρλα, ο Κώστας Μπομπότας όχι μόνο εκπροσώπησε άξια τον Πρόεδρο των Σαρακατσάνων Ελλάδας και την Ομοσπονδία αλλά έδωσε , με τρόπο σύντομο, περιεκτικό και σαφή, την πιο ωφέλιμη τακτική όλων των ομάδων Ελληνισμού για το μεγάλο εθνικό μας θέμα, βάζοντας τις κύριες, καίριες και καθοριστικές παραμέτρους για το παρόν και το μέλλον, ως ακρίτας σαρακατσάνος από τη Φλώρινα!
  Αξίζει πραγματικά να ακούσουμε τον Κώστα, στο σύντομο βίντεο που ακολουθεί( πηγή βίντεο Pella tv):