ΦΛΩΡΙΝΑ Ευχαριστήριο της χορωδίας ΚΑΠΗ Δήμου Φλώρινας - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Ευχαριστήριο της χορωδίας ΚΑΠΗ Δήμου Φλώρινας

.

.

Σάββατο 25 Αυγούστου 2018

Ευχαριστήριο της χορωδίας ΚΑΠΗ Δήμου Φλώρινας

Στα πλαίσια της καθιερωμένης γιορτής «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2018» πραγματοποιούνται διάφορες πολιτιστικές εκδηλώσεις, από 16 ως 31 Αυγούστου, με συναυλίες, χορωδίες, χορευτικά συγκροτήματα, θέατρο, φωτογραφίες κ.λ.π.


ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK!
ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ

Η χθεσινή μέρα, 19-8-2018, ήταν αφιερωμένη στη Μικτή Χορωδία του ΚΑΠΗ Φλώρινας και στα Μαντολινάτα του Ωδείου ΠΕ Φλώρινας.

Στην εκδήλωση, ακούστηκαν παλιές και νέες μελωδίες και τραγούδια έντεχνα και παραδοσιακά. Το πολυπληθές κοινό, οι πολιτικές αρχές του Δήμου Φλώρινας, ενθουσιασμένος καταχειροκρότησαν τους μετέχοντες μουσικούς και χορωδούς.

Μετά τους καθιερωμένους χαιρετισμούς της Προέδρου του ΚΑΠΗ Φλώρινας κ. Γαϊγάνη και του αρμόδιου αντιδημάρχου Χρ. Μπαρδάκα, τον λόγο πήρε ο καταξιωμένος (για δεύτερη φορά Δήμαρχος Φλώρινας) Γιάννης Βοσκόπουλος. Κατά τον χαιρετισμό του συνεχάρει όλους τους μουσικούς και τους χορωδούς και απένειμε στον αφιλοκερδώς προσφερόμενο επί είκοσι (20) χρόνια μαέστρο Δημοσθένη (Μίμη) Μούσιο αναμνηστική πλακέτα.

«ΤΙΜΗΣ ΕΝΕΚΕΝ»

Το Δ. Σ της χορωδίας, οι χορωδοί οι μουσικοί και οι οργανοπαίχτες της χορωδίας του ΚΑΠΗ Δήμου Φλώρινας, συγχαίρουν και ευχαριστούν όλους όσους συνετέλεσαν, για την επιτυχία της εκδήλωσης «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2018» του Δήμου Φλώρινας.

Για όλους

Η Γραμματέας της χορωδίας ΚΑΠΗ Δήμου Φλώρινας

Ελένη Κλημεντίδου