ΦΛΩΡΙΝΑ Ροκ συναυλία του δήμου Φλώρινας σε συνεργασία με το HOG Athena Chapter - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Ροκ συναυλία του δήμου Φλώρινας σε συνεργασία με το HOG Athena Chapter

.

.

Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2018

Ροκ συναυλία του δήμου Φλώρινας σε συνεργασία με το HOG Athena Chapter

Ο Δήμος Φλώρινας σε συνεργασία με το HOG Athena Chapter, το μεγαλύτερο εργοστασιακό club μοτοσυκλετών στην Ελλάδα, συνδιοργανώνουν το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 21:00 στην πλατεία Γ. Μόδη στην πόλη της Φλώρινας, ροκ συναυλία. Την συναυλία θα ανοίξουν μουσικά ροκ συγκροτήματα από την πόλη της Φλώρινας.


ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ


Να σημειωθεί ότι στις 20:00 το βράδυ την ίδια μέρα, αναμένεται στην πλατεία Γ. Μόδη η άφιξη 90 μηχανών και 180 ατόμων που συμμετέχουν στην εκδρομή «1000 Miglia» του ΗΟG.

H εκδρομή αυτή, θα λάβει χώρα φέτος από 21-24 Σεπτεμβρίου 2018, ενώ, κατά τη διάρκειά της, θα διανυθούν περισσότερα από χίλια πεντακόσια χιλιόμετρα, στους δρόμους της δυτικής Ελλάδας. Όσοι συμμετέχουν, θα έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν στα μαγικά τοπία της χώρας μας και να πάρουν μέρος σε μοναδικά events που θα διοργανωθούν στις πόλεις τις οποίες θα επισκεφθούμε και επιλέξαμε για τη διαμονή μας.

Το πρόγραμμα της εκδρομής περιλαμβάνει διαδρομές και εξορμήσεις στα πανέμορφα τοπία της δυτικής Ελλάδας, διανυκτέρευση στο Μέτσοβο, τη Φλώρινα και την Καλαμπάκα, ενώ, σε συνεργασία με τον Δήμο Φλώρινας θα διοργανωθεί συναυλία και πάρτι, στην πλατεία της όμορφης, ακριτικής μας πόλης.