ΦΛΩΡΙΝΑ Νέα προϊόντα από τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Βοκερίας 551 Μανιακίου – Φαραγγίου (ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ) - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Νέα προϊόντα από τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Βοκερίας 551 Μανιακίου – Φαραγγίου (ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ)

.

.

Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018

Νέα προϊόντα από τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Βοκερίας 551 Μανιακίου – Φαραγγίου (ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ)

Στην παρουσίαση του νέου προϊόντος που πρόκειται να κυκλοφορήσει στην αγορά προχώρησε, την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου, το Διοικητικό Συμβούλιο του Αγροτικού Συνεταιρισμού Βοκερίας 551, στην Τοπική Κοινότητα Μανιακίου Δήμου Αμυνταίου.


ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ
Πιο συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του Συνεταιρισμού Σάββας Κουρταρασίδης παρουσίασε το νέο Snack αποξηραμένων φρούτων με βάση το ροδάκινο, ένα προϊόν που θα ενισχύσει το εισόδημα των ροδακινοπαραγωγών της περιοχής και, όπως όλα δείχνουν, θα κυκλοφορήσει με ευκολία στην αγορά και θα έχει ανταπόκριση από τους καταναλωτές.

Ο Συνεταιρισμός Α.Σ. Βοκερίας 551 διανύει αισίως τον τρίτο χρόνο λειτουργίας του και προχωράει σε εναλλακτικούς τρόπους αξιοποίησης των αγροτικών προϊόντων. Το αποξηραμένο ροδάκινο ελαχιστοποιεί τις απώλειες των παραγωγών, προσφέροντας παράλληλα στον καταναλωτή ένα φυσικό προϊόν υψηλής διατροφικής αξίας και μεγάλης διάρκειας ζωής, με αντικαρκινικές ιδιότητες και πολλαπλά οφέλη για τον ανθρώπινο οργανισμό, χωρίς χρωστικές, συντηρητικά και ζάχαρη. Ο Συνεταιρισμός σκοπεύει μελλοντικά να εντάξει στη συγκεκριμένα σειρά προϊόντων και άλλα φρούτα.

Στο πλευρό του Διοικητικού Συμβουλίου του νεοσύστατου συνεταιρισμού βρίσκεται ο Δήμος Αμυνταίου και ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Αμυνταίου και Περιχώρων.

Δείτε το σχετικό βίντεο και φωτογραφίες: