ΦΛΩΡΙΝΑ ΣΚΟΠΙΑ : Τώρα αρχίζει το διεθνές πρόβλημα στην περιοχή! - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : ΣΚΟΠΙΑ : Τώρα αρχίζει το διεθνές πρόβλημα στην περιοχή!

.

.

Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018

ΣΚΟΠΙΑ : Τώρα αρχίζει το διεθνές πρόβλημα στην περιοχή!

 Η ωμή και απροκάλυπτη ατλαντική παρέμβαση  στο γειτονικό κρατίδιο,ενάντια στη θέληση των τοπικών πολιτών δείχνει, αφενός την εξαρχής τεχνητότητα δημιουργίας του κρατικού πολυεθνικού μορφώματος, το οποίο ουδέποτε σεβάστηκαν. κι αφετέρου το μη σεβασμό ούτε στους πραγματικούς λαούς των βαλκανίων!
  Οι ίδιοι οι σύγχρονοι Αντλαντες, λόγω της μη ύπαρξής  τους( στην ουσία) σαν ομόαιμο κι ομόθρησκο έθνος αποδεικνύονται παράγοντας διεθνούς αποσταθεροποίησης, διότι απλώς κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια, μη έχοντας αρχές και αξίες, στην πραγματικότητα ένα πολυεθνικό μόρφωμα , το οποίο  επιθυμεί  να αναπαράγει  τον εαυτό του!
   Κι αρχίζει μια διεθνής παγκοσμιοποίηση  ατλαντικού τύπου, με την οποία χλευάζονται τα πραγματικά έθνη κι η ιστορία τους, πόσο μάλλον τα ομοειδή πολυεθνικά στημένα μορφώματα!









ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK!
ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ




    Οι σκοπιανοί πολυεθνικοί  γείτονες απορούν όταν βλέπουν  τους  ίδιους τους  αυτουργούς  του ψευτομακεδονισμού  να θέλουν να τους επιβάλλουν απροκάλυπτα μάλιστα, άλλο όνομα από αυτό που   εξαρχής τους δημιούργησαν και αναγνώρισαν:  Δημοκρατία της Μακεδονίας , μόνο και μόνο για να βάλουν τις βάσεις τους στο σημείο τριβής  στα Βαλκάνια , προκαλώντας και χλευάζοντας ιστορία λαούς και πολιτισμούς!

    Οι σκοπιανοί λοιπόν , αντιμετωπίζονται σαν τα χθεσινά τους πειράματα, ενώ οι  Ελληνες, οι Σέρβοι, οι Βούλγαροι, οι Αλβανοί , οι Ρώσοι, οι Τούρκοι, κι όλοι οι λαοί της περιοχής  αντιμετωπίζονται σαν υποτακτικοί,  εφαρμόζουν την τακτική «διαίρει και βασίλευε», κομψά για λόγους  γεωστρατηγικής!   Στην πράξη  όμως για να ελέγχουν  τα  αποθέματα ενέργειας, όπως στη λεκάνη του Ηροδότου, το κάρβουνο του Κοσσόβου κλπ. Κι όχι μόνο!

  Οι λαοί όμως και οι πολιτισμοί  υπήρχαν ιστορικά πολύ πριν τον σύγχρονο  Ατλαντισμό  και  θα μεθυπάρξουν, τόσο πιο γρήγορα, όσο πιο ωμές και απροκάλυπτες οι παρεμβάσεις τους, με απροκάλυπτη κι αλαζονική πολιτική, που χλευάζει, ταπεινώνει και υποτιμά νοημοσύνες κι εθνικές συνειδήσεις!  Ακόμα και τις ψεύτικες, που οι ίδιοι έστησαν!

   Στο σκοπιανό κρατίδιο λοιπόν  με ένα  πλαστό ψεύτικο δημοψήφισμα, το 34%  έγινε αίφνης πλειοψηφία και  το πηγαίνουν για αναγνώριση με διάφορες πιέσεις και λαθροχειρίες στη σκοπιανή Βουλή  και μετά με ανάλογες μεθόδους  του σωρρού  και στην Ελληνική Βουλή, βγάζοντας τη γλώσσα περιπαικτικά σε όλους τους λαούς της  Ευρώπης και της Ασίας.

  Για να στήσει  απροκάλυπτα βάσεις και γεωστρατηγισμό στις  ξένες  γιαυτή  ιστορικά περιοχές , οι ασεβής χθεσινότητα, νομίζοντας αιώνια την παγκόσμια κυριαρχία της, με αυτό τον απροκάλυπτο τρόπο!
   Αφού νομίζουν ότι ξεχάστηκε  ο απροκάλυπτος βομβαρδισμός στο Νις, γεννήτορα πόλη του Ιδρυτή του Ανατολικού Ρωμαικού Κράτους!  Ηδη εκεί τιμάται ήδη η «Ημέρα της Ανεξιθρησκείας»! 

   Ολα τα μάτια  των λαών της γης  είναι στραμμένα στα Σκόπια σήμερα, κι όχι μόνο των ηγεσιών!
    Με τα απροκάλυπτα ατλαντικά τερτίπια, που μοιάζουν με της αρχαίας Αλταντίδας  ήδη έχουν δημιουργήσει το αντίπαλο δέος στην Ανατολή, τη συμμαχία Ρωσίας και Κίνας και των χωρών που τους ακολουθούν, οι οποία ήδη εξοβέλισε τον ατλαντισμό, σε αρκετές περιοχές!

    Νομίζουν λοιπόν ότι αν βάζανε  τις βάσεις σε έδαφος διασυνοριακό και πολυεθνικό, ενάντια στη Συνθήκη της Γιάλτας , χλευάζοντας μάλιστα ωμά κι απροκάλυπτα όλη την Οικουμένη κι όλη την ιστορία της γης, επισφράγισαν την κυριαρχία τους , εδραιώνοντας τη δική τους «pax  οτινάνα», στο πιο χαρακτηριστικό μάλιστα βαλκανικό  σημείο της πυριτιδαποθήκης της Ευρώπης,  όλα θα τους βγούν!
   Νομίζουν ότι μόνο η αναγνώριση ενός ονόματος  θα είναι όπως στην Αμερική, κάποιοι έποικοι λευκοί ήρθαν στη γη των ινδιάνων και τους αποδεκάτισαν1  Ανασφαλής  ανιστόριστοτητα  σε όλη τη γη, ενάντια σε λαούς και πολιτισμούς, όλους πια θα τους δείρουν, όλους θα τους υποτιμήσουν, όλους θα τους χλευάσουν!

    Ο ωμός και απροκάλυπτος λοιπόν χειρισμός στο θέμα των πολυεθνικών Σκοπίων ήδη έχει αποκαλύψει πραγματικές προθέσεις, είναι το  αρνητικό μήνυμα προς όλους!   

                        Η συνείδηση της ιστορίας