ΦΛΩΡΙΝΑ Από την ατλαντόφιλη σοσιαλδημοκρατία στον φιλοσκοπιανό αριστεροατλαντισμό! Mήπως μας χρησιμοποιούν σύντροφοι; - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Από την ατλαντόφιλη σοσιαλδημοκρατία στον φιλοσκοπιανό αριστεροατλαντισμό! Mήπως μας χρησιμοποιούν σύντροφοι;

.

.

Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2018

Από την ατλαντόφιλη σοσιαλδημοκρατία στον φιλοσκοπιανό αριστεροατλαντισμό! Mήπως μας χρησιμοποιούν σύντροφοι;

ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο Συνδικάτο! Φώναζαν οι σύντροφοι,όταν  η Ελλάδα, παρά τη θέληση των Ηνωμένων Πολιτειών εισήχθηκε στα ήρεμα νερά της  Ενωμένης Ευρώπης,μετά το πραξικόπημα των συνταγματαρχών και την  διχοτόμηση  στην Κύπρο! Ηταν η εποχή της Μεταπολίτευσης στη χώρα και η εδραίωση της Δημοκρατίας!
    Μια ελληνική οικονομία ισχυρή, με εξωτερικό χρέος κάτω από 20%,με βιομηχανίες και παραγωγική βάση και με ναυτιλία παγκοσμίως ακμάζουσα!Και με στράτευμα, από τα καλύτερα τότε!
  Περίμενε και τα 4  ΚΠΣ  από την Ενωμένη Ευρώπη, πλην φευ,άλλα προέκυψαν στη χώρα!
   Τι καλό κι αριστερό κάναμε εμείς στη χώρα μας σύντροφοι;



ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ



  Ενέσκηψε λοιπόν  η δική μας  « εθνική ανεξαρτησία, λαική κυριαρχία ,κοινωνική απελευθέρωση», σύντροφοι,  του ατλαντισμού, όπως αποδείχθηκε, Παπανδρεισμού( και Σημιτισμού) , ιδρύοντας τον ΠΑΣΟΚ ( με 100 εκατ. δολλάρια εξ Αμερικές γράψαν μετά οι κακές πένες) για να  καταχρεώσει τη χώρα κάνοντας κοινωνική πολιτική με δανεικά ομόλογα,διορίζοντας 500 χιλ.και πλέον υπαλλήλους, έναν ολόκληρο στρατό,καταστρέφοντας την αγροτική παραγωγή και την παραγωγική βάση,τη μεσαία τάξη ,μαθαίνοντας τον κόσμο στο Δημόσιο,με «αναδιανομή» των δανεικών που έπρεπε κάποτε να πληρωθούν,οδηγώντας τη χώρα προβλέψιμα στην εποχή των μνημονίων και του  «τουρκομαπρόκ» που έλεγε ο σύντροφος  Μιχάλης Χαραλαμπίδης!
  Κι ήρθε ο έτερος Παπανδρέου,o υιός και παρέδωσε την χώρα στα διπλά μνημόνια,κι εκεί διαλύθηκε  και σκόρπισε  το  ΠΑΣΟΚ της δανεικής ευδαιμονίας,που είχε κακομάθει,κι αρνιόταν να αναλάβει τις ευθύνες των μνημονίων που ο ίδιος ο ΠαπανδρεοΣημιτισμός δημιούργησε, κι αυτοί ψήφιζαν,ως «προοδευτικοί και δημοκράτες», ενάντια στους «συντηρητικούς και τους φασίστες»!  Μεγάλες αλήθειες σύντροφοι!
  Διέλυσαν συνεπώς οι ίδιοι το ΠΑΣΟΚ  που «ήθελε μνημόνια»,δημιουργώντας το Κίνημα Αλλαγής, το ΚΙΝΑΛ,δυστυχώς όμως, ήταν νωπές ακόμα οι μνήμες,κι από την άλλη οι περισσότεροι  των υπευθύνων αναζήτησαν άλλη αριστερή  «κολυμβήθρα του Σιλωάμ»,από «χρεωτές»  πράσινοι  σε ροζ «αμόλυντοι»,οι ίδιοι άνθρωποι,οι ίδιες πρακτικές,σε άλλο περιτύλιγμα,το ίδιο και περισσότερο αντλαντικό,όπως αποδείχθηκε! 
  Ηταν μια μετεξέλιξη  του Συνασπισμού της Αριστεράς (και της προόδου,ε), που την βαφτίσανε  «ΣΥΡΙΖΑ»  Χωρίς …μνημόνια βεβαίως, βεβαίως και χωρίς… ΦΠΑ! Λόγια, όπως στον Παπανδρεισμό!
   Κι εκεί, αφού όλοι δοκιμάσανε  αρχικά την ατλαντική επιθυμία της εξόδου της χώρας από το ευρώ και τη  σύνδεσή της με το δολλάριο( μέσω δραχμής) επειδή το δολλάριο έχανε( είχε εξαιρεθεί)στις αγορές της Ανατολής! Εμείς θα έπρεπε να βγάλουμε το «κινέζικο φίδι από την τρύπα του», στα λιμάνια μας ,ανεξαρτήτως από την βιβλική οικονομική καταστροφή που θα παθαίναμε!
   Αυτό δεν κατέστη δυνατό, λόγω της  τότε οικονομικής παρέμβασης της Κίνας, που κρατάει από τότε πολλά λιμάνια στη Μεσόγειο!
   Πήγαμε λοιπόν σε δεύτερο πλάνο, να «λύσουμε» ένα θέμα που δεν μας αφορούσε, κι  ούτε ποτέ το ζητήσαμε εμείς,να δώσουμε το όνομα της Μακεδονίας μας στο σκοπιανό κρατίδιο,για να το εντάξουμε στο ΝΑΤΟ,με δική μας και μόνο διμερή ευθύνη,χωρίς να έχει προηγηθεί  καμία διεθνής συμφωνία ΗΠΑ με Ρωσία. Τη Μακεδονία μας, μόνοι μας να βγάλουμε τα μάτια μας!
  Στην προσπάθεια αυτή  ακολούθησαν σκηνές απείρου κάλλους,με μια ανεκδιήγητη εμμονή των κυβερνώντων σε μειοδοσία ονόματος και των πάντων  προς τους σκοπιανούς,αρκεί να πετύχαινε το σχέδιο του ατλαντισμού,σε ανιστόρητο και  αλλοπρόσαλλο διεθνές επίπεδο!
   Κι εκεί τα είδαμε όλα:  αλαφιασμένοι οι  πασοκογενείς εκ των Συριζαίων είχαν να επιλέξουν μεταξύ  ενός απίστευτου  μειοδοτικού  φιλοσκοπιανισμού  και  της παλιάς Παπανδρεικής ρήσης : το όνομά μας είναι η ψυχή μας!
  Γιατί όσα κι αν λέχτηκαν για τον Ανδρέα  Παπανδρέου,πολύ μεγαλύτερη αλήθεια είναι ότι στο θέμα της Μακεδονίας μας υπήρξε υποδειγματικός!
  Κι έρχεται  σήμερα  η νεοαντλαντική πολιτική  του ΣΥΡΙΖΑ και προσπαθεί να ξεφύγει όσο και να απομακρύνει(ως  έχουσα; το ηθικό πλεονέκτημα), τις  ευθύνες του  κακού Πασοκισμού από πάνω της  κι από την άλλη να αποτρέψει το λαό από τη νέα έκφραση της Κενροαριστεράς ,το ΚΙΝΑΛ,γιατί  φοβάται τις εκλογικές διαρροές !  Ηταν καλές οι ψήφοι τους, όμως, σύντροφοι;
  Κι αρχίζει  το παιχνίδι των «κακών πασόκων» της εποχής Παπανδρέου και Σημίτη, Τσοχατζόπουλο και Παπαντωνίου, έναντι των «καλών Συριζαίων» σήμερα!
   Κι έρχονται μοιραίοι  οι υπαινιγμοί μόνο; για τα ατλαντικά εκατομμύρια στο σκοπιανό ζήτημα, περίπου τα μισά από  της ίδρυσης του ΠΑΣΟΚ.( ω, του  ηθικού πλεονεκτήματος)!
   Και έρχονται οι  «φιλοσκοπιανές» μάχες  στο Ελληνικό Κοινοβούλιο,να ψηφίσουμε εμείς ότι οι σκοπιανοί απέρριψαν, μετά από 34% συμμετοχή στα Σκόπια για τη «Συμφωνία των Πρεσπών» και καταγγελίες για πιέσεις και χρηματισμό 8 Βουλευτών τους από τον ίδιο διεθνή παράγοντα!
   Κι αρχίζει να ξεκαθαρίζει  η κατάσταση:  άλλο σοσιαλιστής άλλο φιλοσκοπιανός !
    Αλλο αριστερός άλλο ατλαντιστής,σύντροφοι! Δε χωράνε και τα δύο σε ένα! Επιτέλους…
     Μόνο για την εξουσία δεν γίνεται όλα να τα βάζουμε στην άκρη!
    Ευτυχώς, αφενός  η υπερβολή του απροκάλυπτου ατλαντισμού στην συμφωνία των Πρεσπών, αρχίζει και αφυπνίζει όλες τις καταστάσεις,δημιουργώντας άλλες ορθές βάσεις μέσα στο νέο ΚΙΝΑΛ και σε όλα τα ελληνικά κόμματα,πλην τα λίγα δορυφορικά του ατλαντικού  φιλοσκοπιανισμού, που παίρνουν  μηδέν κόμμα κάτι,πλέον, στις δημοσκοπήσεις! Τους πήρε το ποτάμι…
    Ευτυχώς,ακόμα και η υπερψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών με 151 Βουλευτές δεν αποκλείει, επαναψηφοφορία από τη νέα Βουλή με τα 2/3 +1,ούτε βεβαίως και ένα  ελληνικό Δημοψήφισμα!
    Σε κάθε περίπτωση, η ελληνική Κεντροαριστερά και η Αριστερά αφυπνίζεται από τα νέα δεδομένα
( δεν είναι μόνο Λαφαζάνης, Κωνσταντοπούλου , Αλαβάνος και λοιποί ,ακόμα και Γλέζος και Μίκης Θεοδωράξης)! Είναι οι πλατειές λαικές μάζες, που αρχίζουν να αντιλαμβάνονται…
      Η ήττα του ΣΥΡΙΖΑ  δεν πρέπει  να βρεί την ίδια ηγεσία, ως επικεφαλής του!
  Αν η υγιής Αριστερά δεν αποβάλλει έγκαιρα το σημερινό τελευταίο σκαλοπάτι στης κατάντιας στη φιλοσκοπιανή τη σκάλα, θα της φορτωθεί  στην πλάτη,στο υπόλοιπο του βίου της!
     Θα χαρίσουμε δηλαδή και την υγιή ελληνική φιλοπατρία στη δεξιά σύντροφοι; 
     Γιατι εμάς δηλαδή να μας αναλογούν πάντα τον παρασιτισμό και τον διχασμό,αντί της παραγωγής και της ενότητας στη χώρα; Και να αναγκαζόμαστε  να λέμε τους συμπατριώτες μας φασίστες,όταν διαμαρτύρονται για πατριωτικά ζητήματα; Επειδή έτσι βολεύει ποιόν;
    Μόνο με την αλήθεια, ωμή και γυμνή θα σταθούμε στα δικά μας πόδια! 
  Επιτέλους η ελληνική κοινωνία αφυπνίζεται  και ωριμάζει, το άμετρα ατλαντικό σκοπιανό ζήτημα αλλάζει πολλές στάσεις και αξιολογήσεις ,κι όχι μόνο στην Ελλάδα!!!
    Θα πρέπει η  χώρα μας να αντιμετωπίζεται επιτέλους, με αξιοπρέπεια!
    Το ίδιο κι η Αριστερά, όμορφη κόρη, που τη σέρνουνε στα ατλαντικά πανηγύρια ….!!!

                     
                         Η αφύπνιση της πατριωτικής αριστεράς