ΦΛΩΡΙΝΑ Σοβαρό πρόβλημα αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι του δήμου Πρεσπών με το θέμα των ατομικών αναγκών τους σε ξυλεία.Βίντεο - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Σοβαρό πρόβλημα αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι του δήμου Πρεσπών με το θέμα των ατομικών αναγκών τους σε ξυλεία.Βίντεο

.

.

Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018

Σοβαρό πρόβλημα αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι του δήμου Πρεσπών με το θέμα των ατομικών αναγκών τους σε ξυλεία.Βίντεο

Σοβαρό πρόβλημα αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι του δήμου Πρεσπών με το θέμα των ατομικών αναγκών τους σε ξυλεία.
Το θέμα έθεσε στο Δ.Σ. της ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας, που συνεδρίασε στην περιοχή, ο δήμαρχος Πρεσπών, Παναγιώτης Πασχαλίδης, ο οποίος υποστήριξε πως οι περισσότεροι κάτοικοι δεν έχουν πάρει ακόμα τα ξύλα τους. Σημείωσε μάλιστα πως το πρόβλημα δεν είναι φετινό, καθώς παρατηρείται εδώ και 2-3 χρόνια.



ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ
"Εμείς, ως δημοτικό συμβούλιο, στείλαμε επιστολή στον αναπληρωτή υπουργό Περιβάλλοντος κ. Φάμελλο, τον υφυπουργό κ. Δημαρά και τον συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, αλλά μέχρι τώρα δεν υπάρχει λύση" ανέφερε ο κ. Πασχαλίδης.
Και πρόσθεσε πως από τα στοιχεία που έχει ζητήσει από το δασαρχείο φαίνεται πως η Φλώρινα έχει μειωμένες πιστώσεις κατά 10%, ο δε δήμος Πρεσπών μειώσεις κατά 20%.
"Δυστυχώς, ο κάτοικος της Πρέσπας για να ζεσταθεί φέτος θα πρέπει να στραφεί στους εμπόρους, όπου εκεί είναι αυξημένες οι τιμές της ξυλείας, χώρια που δεν υπάρχουν και τα απαιτούμενα χρήματα" κατέληξε.