ΦΛΩΡΙΝΑ Εργομετρικά τεστ για τους αθλητές του ΑΟΦ - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Εργομετρικά τεστ για τους αθλητές του ΑΟΦ

.

.

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018

Εργομετρικά τεστ για τους αθλητές του ΑΟΦ

Την Κυριακή 25/11/18 πραγματοποιήθηκε στην Λάρισα, η δεύτερη φάση των εργομετρικών εξετάσεων για την αξιολόγηση των επίλεκτων αθλητών της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χιονοδρομικών Αθλημάτων ΕΟΧΑ, η οποία έχει ενταχθεί και υποστηρίζεται απο το πρόγραμμα «Sports Excellence».


ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ

Το πρόγραμμα «Sports Excellence» υλοποιείται σε συνεργασία με την ΑΜΚΕ «Αναγέννηση & Πρόοδος», υπό την επιστημονική επίβλεψη της Α’ Ορθοπαιδικής Κλινικής, του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με αποκλειστική δωρεά από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Στο πρόγραμμα αυτό κλήθηκαν να συμμετάσχουν και οι  6 επιλεγμένοι  -βάση κριτηρίων- αθλητές του ΑΟΦ (Αντωνιάδης Άγγελος, Παπαδόπουλος Σπύρος, Ηλίας Ευάγγελος, Αθανασίου Αθανάσιος,Τίτα Νεφέλη, Ιωάννου Ελενα).
Κατά την διάρκεια των τεστ πραγματοποιήθηκε αξιολόγηση διαφόρων παραμέτρων  της φυσικής κατάστασης, αιματολογικός έλεγχος, μυοδυναμικός – νευρομυικός έλεγχος, σχεδιασμός προγραμμάτων διατροφής & άθλησης, ενεργειακές απαιτήσεις κατά τη διάρκεια της ηρεμίας και της άσκησης, αξιολόγηση ψυχοκινητικών δεξιοτήτων.
Το Δ.Σ