ΦΛΩΡΙΝΑ Συνέντευξη Τύπου παραχώρησαν στη Φλώρινα οι εκπρόσωποι του αναπηρικού κινήματος ενόψει των παν-αναπηρικών συλλαλητηρίων -Βίντεο - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Συνέντευξη Τύπου παραχώρησαν στη Φλώρινα οι εκπρόσωποι του αναπηρικού κινήματος ενόψει των παν-αναπηρικών συλλαλητηρίων -Βίντεο

.

.

Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησαν στη Φλώρινα οι εκπρόσωποι του αναπηρικού κινήματος ενόψει των παν-αναπηρικών συλλαλητηρίων -Βίντεο

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησαν στη Φλώρινα οι εκπρόσωποι του αναπηρικού κινήματος ενόψει των παν-αναπηρικών συλλαλητηρίων που θα πραγματοποιηθούν τις επόμενες μέρες με αφορμή τον εορτασμό της 3ης Δεκέμβρη, Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία.


Η Γ. Γραμματέας της ΠΟΑμεΑ, Αγνή Σιδηροπούλου, αναφέρθηκε σε μια σειρά θεμάτων που απασχολούν τα άτομα με ειδικές ανάγκες, τόσο σε πανελλαδικό, όσο και σε τοπικό επίπεδο και χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης τους από την πολιτεία.

«Αγωνιζόμαστε για τη λήψη συντονισμένων μέτρων και στοχευμένων πολιτικών, με στόχο την προστασία των ατόμων με αναπηρία, χρόνιες παθήσεις και των οικογενειών μας. Όλοι γνωρίζουν ότι τα άτομα με αναπηρία και χρόνιες παθήσεις και οι οικογένειές μας συγκροτούμε μία από τις ομάδες του πληθυσμού που έχουν πληγεί ιδιαίτερα από τα μέτρα λιτότητας και την κρίση, σε όλους τους τομείς της ζωής τους» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Κεντρικό σύνθημα των συλλαλητηρίων «Τίποτα για εμάς χωρίς εμάς». Να σημειωθεί πως το συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθεί στις 2 Δεκεμβρίου στο άγαλμα Βενιζέλου.