ΦΛΩΡΙΝΑ Φοιτητές της Σχολής Τεχνολογίας Γεωπονίας του ΤΕΙ επισκέφτηκαν την επιχείρηση «Megas Yeeros» - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Φοιτητές της Σχολής Τεχνολογίας Γεωπονίας του ΤΕΙ επισκέφτηκαν την επιχείρηση «Megas Yeeros»

.

.

Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2018

Φοιτητές της Σχολής Τεχνολογίας Γεωπονίας του ΤΕΙ επισκέφτηκαν την επιχείρηση «Megas Yeeros»

Την Πέμπτη 15 και Παρασκευή 16 Νοεμβρίου ομάδα 100 φοιτητών των κατευθύνσεων Ζωικής Παραγωγής και Ποιοτικού Ελέγχου Αγροτικών Προϊόντων της ΣΧΟΛΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ του ΤΕΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις της επιχείρησης ‘ΜΕΓΑΣ ΓΥΡΟΣ’ στον Ασπρόπυργο Αττικής.


Η επιχείρηση δραστηριοποιείται στον τομέα επεξεργασίας κρέατος και παράγει κυρίως γύρο και άλλα κρεατοσκευάσματα και είναι συμφερόντων του Φλωρινιώτη κ. Λούστα Νικολάου. Είναι η μεγαλύτερη επιχείρηση παραγωγής και εμπορίας γύρου σε παγκόσμιο επίπεδο.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Λούστα Νικόλαο:

Για την δυνατότητα που δόθηκε στους φοιτητές να επισκεφτούν μια πρότυπη παραγωγική μονάδα που άπτεται άμεσα του αντικειμένου των σπουδών τους, να παρακολουθήσουν την παραγωγική διαδικασία, να ενημερωθούν από στελέχη για την λειτουργία, τις προοπτικές και το όραμα της επιχείρησης.
Για την δυνατότητα που δόθηκε στους φοιτητές να επισκεφτούν το εργαστήριο ποιοτικού ελέγχου της επιχείρησης και να ενημερωθούν για τον τρόπο παρακολούθησης των ποιοτικών χαρακτηριστικών των προϊόντων και των πρώτων υλών.
Για την άψογη φιλοξενία, με απόλυτη κάλυψη των εξόδων μετακίνησης, διαμονής, καθώς και της παράθεσης δυο γευμάτων με την φιλική παρουσία του κ. Λούστα και υψηλόβαθμων στελεχών της επιχείρησης.
Για την πρόθεση του για χορήγηση 5 υποτροφιών για τους φοιτητές των εξαμήνων των κατευθύνσεων Ζωικής Παραγωγής και Ποιοτικού Ελέγχου που συμμετείχαν στην εκδρομή και θα συγκεντρώσουν την υψηλότερη βαθμολογία.
Oι Συνοδοί Καθηγητές


Κεσίδης Αναστάσιος

Κοΐδου Παρασκευή

Παπαδόπουλος Βασίλειος