ΦΛΩΡΙΝΑ Το Σαββατοκύριακο στη Φλώρινα η συνέχεια της Α1 κατηγορίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης-Βίντεο-φώτο - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Το Σαββατοκύριακο στη Φλώρινα η συνέχεια της Α1 κατηγορίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης-Βίντεο-φώτο

.

.

Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018

Το Σαββατοκύριακο στη Φλώρινα η συνέχεια της Α1 κατηγορίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης-Βίντεο-φώτο

 Εντός έδρας αγωνίζονται αυτό το Σαββατοκύριακο η γυναικεία και η αντρική ομάδα των ΣΑΡΙΣΩΝ. Οι αγώνες θα διεξαχούν παράλληλα στο κλειστό Γυμναστήριο του ΔΑΚ Φλώρινας το Σάββατο, ενώ την Κυριακή θα παίξει μόνο η γυναικεία ομάδα.


ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ




Η γυναικεία ομάδα που αγωνίζεται στο κορυφαίο πρωτάθλημα της χώρας θα αντιμετωπίσει το Σάββατο το πρωί τους Φοίνικες Αγίας Σοφίας Πειραιά και το μεσημέρι της ίδιας ημέρας τα Ταταύλα. Την Κυριακή το πρωί θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Ταύρου. Οι ΣΑΡΙΣΕΣ, που μετά τις τρεις πρώτες αγωνιστικές βρίσκονται στην τελευταία θέση χωρίς νίκη, θα εμφανιστούν ενισχυμένες με την Κινέζα πρωταθλήτρια Yuhua Liu και θα επιδιώξουν να φέρουν θετικά αποτελέσματα.



Σήμερα το απόγευμα οι ομάδες έκαναν προπόνηση στο ΔΑΚ Φλώρινας

Οι αυριανή αγώνες
Το Σάββατο στις 11:00:

Σάρισες Φλώρινας-Φοίνικας Αγ. Σοφίας

Δ.Α.Ο. Ταύρου-Α.Ο. Ταταύλα

Το Σάββατο στις 14:00:

Φοίνικας Αγ. Σοφίας-Δ.Α.Ο. Ταύρου

Σάρισες Φλώρινας-Α.Ο. Ταταύλα

Την Κυριακή στις 10:00:

Σάρισες Φλώρινας-Δ.Α.Ο. Ταύρου

Α.Ο. Ταταύλα-Φοίνικας Αγ. Σοφίας

Στο βίντεο που ακολουθεί μιλούν η Αλίκη Κιούφη πρώην αθλήτρια των Σαρισών και τώρα του Φοίνικα, η Φιλάρετη Εξάρχου  πρώην αθλήτρια των Σαρισών και τώρα του ΔΑΟ Ταύρου η Γιάννα Τίμοβα του Φοίνικα και οι προπονητές του Φοίνικα Απόστολος Αναγνωστόπουλος και του ΔΑΟ Ταύρου Αρσενιάδης Αλέξανδρος.