ΦΛΩΡΙΝΑ Τοποθέτηση Κωνσταντίνου Σέλτσα στη Βουλή για την μετεγκατάσταση και τον ΕΝΦΙΑ των Αναργύρων - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Τοποθέτηση Κωνσταντίνου Σέλτσα στη Βουλή για την μετεγκατάσταση και τον ΕΝΦΙΑ των Αναργύρων

.

.

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018

Τοποθέτηση Κωνσταντίνου Σέλτσα στη Βουλή για την μετεγκατάσταση και τον ΕΝΦΙΑ των Αναργύρων

Στις 17/12/2018 ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Π.Ε. Φλώρινας Κωνσταντίνος Σέλτσας τοποθετήθηκε στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου στην συζήτηση επί του νομοσχεδίου του Υπουργείου Ενέργειας και Περιβάλλοντος για την κύρωση της συμφωνίας μεταξύ Ελληνικού Δημοσίου  και της εταιρείας «ΚΑΒΑΛΑ OIL ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ».

ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ

Η παρέμβασή του αφορούσε την διάταξη του νόμου για την εκχώρηση αρμοδιοτήτων από το κράτος στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας για την επίσπευση της μετεγκατάστασης των Αναργύρων, καθώς και για την απαλλαγή του χωριού από τον ΕΝΦΙΑ. Όλα αυτά που νομοθετούνται και δρομολογούνται έρχονται σαν απάντηση απέναντι στο όψιμο ενδιαφέρον βουλευτών της αντιπολίτευσης, μεταξύ αυτών και του Βουλευτή της Κοζάνης του κ. Κασαπίδη, οι οποίοι κατέθεσαν βουλευτική τροπολογία για το θέμα του ΕΝΦΙΑ του οικισμού για καθαρά μικροπολιτικούς λόγους. Ο κ. Κασαπίδης μάλιστα δεν έχει παρασταθεί σε καμία από τις λαϊκές συνελεύσεις του οικισμού των Αναργύρων.