ΦΛΩΡΙΝΑ Έπεσαν οι μάσκες, άνευ όρων και συμφωνιών ; Ακυρες συμφωνίες φέρνουν στη Βουλή, άρον άρον για παράδοση της Μακεδονίας μας και μόνο ; Ο Ιβάνωφ δεν το υπέγραψε και δεν δείχνει ότι θα το υπογράψει μέχρι τις σκοπιανές εκλογές για Πρόεδρο, Μάρτιο 2019! - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Έπεσαν οι μάσκες, άνευ όρων και συμφωνιών ; Ακυρες συμφωνίες φέρνουν στη Βουλή, άρον άρον για παράδοση της Μακεδονίας μας και μόνο ; Ο Ιβάνωφ δεν το υπέγραψε και δεν δείχνει ότι θα το υπογράψει μέχρι τις σκοπιανές εκλογές για Πρόεδρο, Μάρτιο 2019!

.

.

Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019

Έπεσαν οι μάσκες, άνευ όρων και συμφωνιών ; Ακυρες συμφωνίες φέρνουν στη Βουλή, άρον άρον για παράδοση της Μακεδονίας μας και μόνο ; Ο Ιβάνωφ δεν το υπέγραψε και δεν δείχνει ότι θα το υπογράψει μέχρι τις σκοπιανές εκλογές για Πρόεδρο, Μάρτιο 2019!

Αποτέλεσμα εικόνας για ivanofΕίναι γεγονός ότι ο Πρόεδρος των Σκοπίων κ. Γκιόργκι Ιβάνωφ ούτε υπέγραψε ούτε επικύρωσε το μη έγκυρο,κατά αυτόν, έγγραφο-έκτρωμα ,οπότε  δεν έχει καμμία νομική και πολιτική ισχύ, με αποτέλεσμα να μην μπορεί κανείς ούτε στην Ελλάδα ούτε πουθενά να μπορεί να το επικαλεστεί, να συμφωνήσει ή να διαφωνήσει!
     Δεν είναι αντικείμενο συμφωνίας και δεν υπάρχει, χωρίς την υπογραφή του Σκοπιανού Ανώτατου Αρχοντα!


ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ



     Μάλιστα δε, τον Μάρτιο θα γίνουν οι Σκοπιανές Εκλογές για Πρόεδρο Δημοκρατίας τους, στις οποίες ο κ. Ιβάνωφ αναμένεται να κάνει περίπατο, συνεπώς το λεγόμενο «προσύμφωνο των Πρεσπών» δεν πρόκειται να επικυρωθεί ΠΟΤΕ!

     Κι αν δεν επικυρωθεί από τον Σκοπιανό Πρόεδρο, κι 1 τρίς έτη φωτός ελληνικές Βουλές να αποφανθούν επί ακύρου ζητήματος, δεν μπορεί κανένας Πρόεδρος, ούτε χώρα να το αναγνωρίσει, πολύ δε περισσότερο ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας!

    Κι εκεί αρχίζουν τα ερωτήματα:  Τόσο πολύ μίσος για τη Μακεδονία και την Ελλάδα μας, από την Κυβέρνηση, ώστε να φέρει  άνευ όρων και άρον άρον ένα τέτοιο άκυρο «έκτρωμα» στην Ελληνική Βουλή;
   Δεν εκτιμούν ούτε ως έλληνες πολίτες, την έννοια καθεαυτής της νομιμότητας και της δικαιοσύνης, ακόμα κι αν μισούν θανάσιμα την χώρα μας; Για ποια δημοκρατία και πρόοδο μιλούν τότε;
    Εντάξει, κατανοητό να θεωρεί μια μειοψηφία όλους τους έλληνες πατριώτες ως «φασίστες», που δεν συμφωνούν μαζί τους, είναι  φανατίλα μειοψηφίας και κόμπλεξ περιθωριακά! Αλλά ρε παιδιά σε έγκυρα πράγματα, κι όχι σε έωλα  «εκτρώματα»!
    Από την άλλη αν θέλουν να βγάλουν με άκυρο τρόπο τα σωθικά τους στην πατρίδα που τους ευεργέτησε, ας φέρουν την ακυρότητα στην Ελληνική Βουλή, θα έχουν τελειώσει άσφαιρα τα πυρομαχικά τους, δεν θα μπορέσουν να κάνουν πια κακό!
    Επιτέλους, η συνεχής απειλή στην ιστορία και το γένος άσφαιρα αναλώνεται!

     Ας  δούμε περισσότερα στον σύνδεσμο που ακολουθεί:
 
Τα Σκόπια δεν ολοκλήρωσαν τις διαδικασίες - Νομικά έωλη η εισαγωγή της συμφωνίας στη Βουλή