ΦΛΩΡΙΝΑ Το Γυμνάσιο Φιλώτα τίμησε τους Τρεις Ιεράρχες-Βίντεο - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Το Γυμνάσιο Φιλώτα τίμησε τους Τρεις Ιεράρχες-Βίντεο

.

.

Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019

Το Γυμνάσιο Φιλώτα τίμησε τους Τρεις Ιεράρχες-Βίντεο

     Με μια «πολύχρωμη» γιορτή, στο τελευταίο δίωρο  της Τρίτης 29-01-2019, τίμησε το Γυμνάσιο Φιλώτα τους Τρεις Ιεράρχες, τους προστάτες των Γραμμάτων, τους Διδασκάλους της Οικουμένης. Με τραγούδια ελληνικά και ξένα από την μαθήτρια Ακριτίδου Στέλλα, με βυζαντινό ύμνο, με απαγγελία Πατερικών κειμένων, με θεατρικό δρώμενο για την αλλαγή της ζωής των κατοίκων της Καισάρειας εξαιτίας του Μεγάλου Βασιλείου, με ένα τραπέζι εδεσμάτων που ετοίμασαν οι μαθητές, ο σύλλογος Γονέων και ο σύλλογος Γυναικών Φιλώτα…….


ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ
 Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους  ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Φλώρινας πατέρας Θεωνάς, η Πρόεδρος και τα μέλη του Συλλόγου Γονέων του Γυμνασίου, Γονείς μαθητών, η Πρόεδρος και τα μέλη του Συλλόγου Γυναικών Φιλώτα, οι Διδάσκοντες και ο Διευθυντής του σχολείου. Το μήνυμα της δράσης των Τριών Ιεραρχών αναπτύχθηκε με Ομιλία από την Θεολόγο του σχολείου Μαλτή Ευδοκία-Ευθαλία, που συντόνισε την παρουσίαση και διεξαγωγή της εκδήλωσης.