ΦΛΩΡΙΝΑ Ο πρόεδρος της ΠΟΕ – ΟΤΑ Νικόλαος Τράκας καλεσμένος του Συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων Φλώρινας και Αμυνταίου - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Ο πρόεδρος της ΠΟΕ – ΟΤΑ Νικόλαος Τράκας καλεσμένος του Συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων Φλώρινας και Αμυνταίου

.

.

Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2019

Ο πρόεδρος της ΠΟΕ – ΟΤΑ Νικόλαος Τράκας καλεσμένος του Συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων Φλώρινας και Αμυνταίου

Μια σειρά ζητημάτων που απασχολούν τους δημοτικούς υπαλλήλους συζητήθηκαν χθες, στη διάρκεια της γενικής συνέλευσης του Συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων Φλώρινας και Αμυνταίου.
.


ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ

Η Ειδική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας, η διεκδίκηση αναδρομικής καταβολής και η επαναφορά 13ου και 14ου μισθού, η ένταξη του προσωπικού του προγράμματος Βοήθεια στο σπίτι στους ΟΤΑ και η μη κατάργηση Β.Α.Ε και περικοπής επιδόματος επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας, από τα πιο σημαντικά θέματα που αναπτύχθηκαν
Κεντρικός ομιλητής ήταν ο πρόεδρος της ΠΟΕ – ΟΤΑ, Νικόλαος Τράκας, ο οποίος επισήμανε πως βασικό μέλημα είναι η κάλυψη των ελλείψεων του προσωπικού που φτάνει στο 40%, αλλά και η τακτοποίηση των 8.600 συμβασιούχων στους ΟΤΑ.

Κύριο θέμα της συνέλευσης ήταν η τροποποίηση του καταστατικού του Συλλόγου, όπου μεταξύ άλλων αποφασίστηκε η ένταξη των συμβασιούχων, αλλά και των υπαλλήλων του δήμου Πρεσπών.

Τις εργασίες της συνέλευσης χαιρέτησε ο δήμαρχος Φλώρινας, Γιάννης Βοσκόπουλος. Το συντονισμό της συζήτησης είχε η γραμματέας του Συλλόγου Ευδοξία Γεωργιάδου, ενώ τοποθέτηση έκανε και ο πρόεδρος του συλλόγου Αβραάμ Θεοδωρίδης.