ΦΛΩΡΙΝΑ Συνέντευξη της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου στη Φλώρινα-Βίντεο - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Συνέντευξη της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου στη Φλώρινα-Βίντεο

.

.

Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2019

Συνέντευξη της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου στη Φλώρινα-Βίντεο

«Η σημερινή κυβέρνηση όπου έχει αποτύχει, έχει αποτύχει λόγω της ιδεοληψίας ή και της ανικανότητας της» ανέφερε από τη Φλώρινα η βουλευτής Β’ Αθηνών και υποψήφια ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου.



 ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ

Στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, στο περιθώριο κοπής της βασιλόπιτας της ΝΟΔΕ Φλώρινας, η κα Ασημακοπούλου έκανε λόγο για την ανάγκη «να φύγει η χειρότερη κυβέρνηση της Μεταπολίτευσης» και κάλεσε τους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας να είναι μία γροθιά στις εκλογές, με αφορμή σχετική ερώτηση για τη διάσπαση που παρατηρείται στο χώρο της κεντροδεξιάς στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

«Στις Περιφέρειες έχουμε δώσει σκληρά χρίσματα. Στους δήμους προχωράμε με πιο χαλαρό στίγμα, γιατί το πρώτιστο όταν ψηφίζουμε στους δήμους δεν είναι το κόμμα. Το φαινόμενο της διάσπασης συμβαίνει σε πολλές περιοχές και αυτές οι μάχες αφήνουν πληγές. Το πρώτιστο όμως είναι να φύγει η χειρότερη κυβέρνηση της Μεταπολίτευσης. Και χρέος των Νεοδημοκρατών είναι, άσχετα με τις αυτοδιοικητικές εκλογές, να είναι μία γροθιά σε όποια άλλη κάλπη είναι δίπλα, είτε των ευρωεκλογών, είτε των εθνικών εκλογών» είπε χαρακτηριστικά.