ΦΛΩΡΙΝΑ Ενημέρωση για θέματα αυτισμού και διαφορετικότητας στο δημοτικό σχολείο Βεύης - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Ενημέρωση για θέματα αυτισμού και διαφορετικότητας στο δημοτικό σχολείο Βεύης

.

.

Τετάρτη 6 Μαρτίου 2019

Ενημέρωση για θέματα αυτισμού και διαφορετικότητας στο δημοτικό σχολείο Βεύης

Σας  προσκαλούμε στο σχολείο μας την  Πέμπτη 7 Μαρτίου 2019 και ώρα 11:15΄π.μ. για να ενημερωθούμε σε θέματα αυτισμού και διαφορετικότητας.  Πιο αναλυτικά η ενημέρω-ση των μαθητών θα πραγματοποιηθεί από τέσσερις θεραπευτές του Κέντρου Ημέρας  Αυτι-σμού  Ν. Καστοριάς, μέσω του βιωματικού προγράμματος ¨Κατανοώντας τους Φίλους" στις 10:00 με 11:00 το πρωί και στη συνέχεια θα ακολουθήσει ενημέρωση των γονέων και των εκπαιδευτικών από τις 11:30-13:00 περίπου. 




ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ Η ενημέρωση εντάσσεται στα πλαίσια της δράσης «Το παζλ του αυτισμού», στην οποία συμμετέχει το σχολείο μας. Υπενθυμίζουμε ότι η δράση  θα ολοκληρωθεί στην Καστοριά, όπου θα μεταβούμε, στις 29 Μαρτίου 2019, μαζί με όλα τα συμμετέχοντα σχολεία της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.                                      Παρακαλούμε για την συμμετοχή όλων των γονέων/κηδεμόνων καθώς και όσων επιθυμούν να ενημερωθούν.
                                                                                                      Ο Διευθυντής του σχολείου
                                                                                       Μεκάσης Ιωάννης