ΦΛΩΡΙΝΑ Η Εκδήλωση του Ομίλου Ενεργών Νέων Φλώρινας και του Κέντρου Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης - Europe Direct Δυτικής Μακεδονίας«Διάλογος πολιτών: Προοπτικές για την Νεολαία, προκλήσεις για την Ευρώπη και οι Ευρωεκλογές»-Βίντεο, φώτο - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Η Εκδήλωση του Ομίλου Ενεργών Νέων Φλώρινας και του Κέντρου Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης - Europe Direct Δυτικής Μακεδονίας«Διάλογος πολιτών: Προοπτικές για την Νεολαία, προκλήσεις για την Ευρώπη και οι Ευρωεκλογές»-Βίντεο, φώτο

.

.

Σάββατο 16 Μαρτίου 2019

Η Εκδήλωση του Ομίλου Ενεργών Νέων Φλώρινας και του Κέντρου Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης - Europe Direct Δυτικής Μακεδονίας«Διάλογος πολιτών: Προοπτικές για την Νεολαία, προκλήσεις για την Ευρώπη και οι Ευρωεκλογές»-Βίντεο, φώτο

Ο  Όμιλος Ενεργών Νέων Φλώρινας και το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης - Europe Direct Δυτικής Μακεδονίας, διοργάνωσαν  εκδήλωση με θέμα: «Διάλογος πολιτών: Προοπτικές για την Νεολαία, προκλήσεις για την Ευρώπη και οι Ευρωεκλογές».
Η εκδήλωση έγινε στο Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Δυτικής Μακεδονίας, σήμερα Σάββατο 16 Μαρτίου 2019.


ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ

Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η ενημέρωση και ο ανοιχτός διάλογος για τις προοπτικές της Νεολαίας στην Ευρώπη αλλά και οι προκλήσεις ενόψει Ευρωεκλογών, με προσκεκλημένους νέους/νέες της περιοχής μας, επιστήμονες και ερευνητές, διακεκριμένα στελέχη της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς, της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, και του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου,  Γραφείο στην Ελλάδα.
Ομιλητές ήταν ο  Δημήτρης Μαραγκός υπεύθυνος Young Multiplier  για τις Ευρωπαϊκές εκλογές 2019 με θέμα “Το Erasmus ως εργαλείο για τη διαμόρφωση μιας κοινής Ευρωπαϊκής συνείδησης”

Ο Δρ. Χάρης Κούντουρος, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα με θέμα“Ευρωπαϊκές Εκλογές, 26 Μαΐου 2019 – Η καμπάνια “αυτή τη φορά ψηφίζω.eu.

Ο Μπάμπης Παπαϊωάννου Προϊστάμενος Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς, Διεύθυνση Νέας Γενιάς, Τμήμα Β’ Παρακολούθησης Περιφερειακών Δράσεων, με θέμα:“Εθνική και ευρωπαϊκή πολιτική υποστήριξης των νέων”

Ο Δρ. Κωνσταντίνος Στεργίου, Επικεφαλής Κέντρου Ευρωπαϊκή Πληροφόρησης Δυτικής Μακεδονίας με εμα:“Νεανική Επιχειρηματικότητα και Απασχολησιμότητα στην Ευρώπη”

 Την εκδήλωση χαιρετίσαν ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Φλώρινας Κ. Σέλτσας ο Αντιπεριφερειάρχης  και υποψήφιος Δήμαρχος Φλώρινας Σ. Μπίρος.

Τους παρευρισκόμενους καλωσόρισε ο πρ. του  Ομίλου Ενεργών Νέων Φλώρινας κ. Κ. Φιλιππίδης.