ΦΛΩΡΙΝΑ Αγώνες Τένις της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας στην Καστοριά - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Αγώνες Τένις της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας στην Καστοριά

.

.

Τετάρτη 3 Απριλίου 2019

Αγώνες Τένις της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας στην Καστοριά

Η αγωνιστική ομάδα τένις της ΛΕΣΧΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥΦΛΩΡΙΝΑΣ έδωσε δυνατό παρών με 10 αθλητές στο πράσινο επίπεδο (κάτω των 10 ετών) Κεντροδυτικής Μακεδονίας, την Κυριακή 31 Μαρτίου, στους αγώνες που διοργάνωσε ο ΠΡΩΤΕΑΣ Καστοριάς. Όλοι οι αθλητές έδωσαν το καλύτερο τους εαυτό σημειώνοντας πολύ καλά αποτελέσματα.



ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ
Συγκεκριμένα: Στο ατομικό 2η θέση ο Δανιηλίδης Νικόλας, 3η θέση ο Δανιηλίδης Ανδρέας, 3η θέση η Δανιηλίδου Σοφία, στους οκτώ η Κάλφα Σοφία, στους 16 η Πετρίδου Βικτώρια, Ντίτουρα Βιβή, Κούταβος Αλέξανδρος, Παπαγιάννης Άγγελος. Στο ομαδικό 1η θέση για τους Χατζηιωάννου Δημήτρη και Ζουμπο Γιάννη.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την αγωνιστικότητα ,το ήθος και την εργατικότητα που τους διακρίνει .Συγχαρητήρια στους γονείς που στέκονται πάντα διπλά στα παιδιά και τα ενθαρρύνουν. Τέλος συγχαρητήρια στον «Πρωτέα» Καστοριάς για την φιλοξενία και την άριστη διοργάνωση.







Από το Δ.Σ της Λ.Π.Φ.