ΦΛΩΡΙΝΑ Γιώργος Καρατζαφέρης:«Έχουμε εκλογές σιωπηρές. Όλα μουλωχτά. Και αυτό είναι ένα ακόμα επίτευγμα της νέας τάξης πραγμάτων» - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Γιώργος Καρατζαφέρης:«Έχουμε εκλογές σιωπηρές. Όλα μουλωχτά. Και αυτό είναι ένα ακόμα επίτευγμα της νέας τάξης πραγμάτων»

.

.

Δευτέρα 13 Μαΐου 2019

Γιώργος Καρατζαφέρης:«Έχουμε εκλογές σιωπηρές. Όλα μουλωχτά. Και αυτό είναι ένα ακόμα επίτευγμα της νέας τάξης πραγμάτων»

«Έχουμε εκλογές σιωπηρές. Όλα μουλωχτά. Και αυτό είναι ένα ακόμα επίτευγμα της νέας τάξης πραγμάτων» είπε από τη Φλώρινα ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης.
Ο κ. Καρατζαφέρης, αφού αναφέρθηκε στο διακύβευμα των ευρωεκλογών, υποστήριξε τον ευρωσκεπτικισμό και σημείωσε πως θα πρέπει να επικρατήσει στο σύνολο της Ευρώπης, αλλά και πως είναι η μόνη λύση για μια αξιοπρεπή Ελλάδα.



ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ
Για την ονομασία της γείτονος, υποστήριξε πως η πώληση του ονόματος έγινε το 2008 από την κα Μπακογιάννη και πως «ο Τσίπρας άνοιξε τον τάφο και έριξε μέσα το πτώμα, που είχε δημιουργήσει η Νέα Δημοκρατίας».

Στο πλευρό του κ. Καρατζαφέρη ήταν η υποψήφια ευρωβουλευτής του ΛΑΟΣ Κλεοπάτρα Τριανταφυλλίδου, η οποία έλκει την καταγωγή της από την περιοχή μας.

Δείτε στο παρακάτω video όλη τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο κ. Καρατζαφέρης στα τοπικά ΜΜΕ.