ΦΛΩΡΙΝΑ Μάργα Μαρία: Υποψήφια σύμβουλος κοινότητας Φλώρινας με τον συνδυασμό «Φλώρινα η πόλη μας» - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Μάργα Μαρία: Υποψήφια σύμβουλος κοινότητας Φλώρινας με τον συνδυασμό «Φλώρινα η πόλη μας»

.

.

Παρασκευή 10 Μαΐου 2019

Μάργα Μαρία: Υποψήφια σύμβουλος κοινότητας Φλώρινας με τον συνδυασμό «Φλώρινα η πόλη μας»

Φίλες και φίλοι
Είμαι η Μαρία Μάργα και στις εκλογές της 26ηςΜαΐου δηλώνω παρούσα, διεκδικώντας μια θέση στο τοπικό συμβούλιο της πόλης μας.  Μιας πόλης τόσο μοναδικής και όμορφης που όμως έρχεται σε πλήρη αντίθεση με την ερημιά που βιώνει, όλο και περισσότερο τα τελευταία χρόνια. Έρημη όχι από ανθρώπους αλλά από προσδοκίες, ιδέες και όνειρα.

Από μικρό παιδί αγωνίζομαι. Σχεδόν τριάντα χρόνια βρίσκομαι μέσα σε επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος, πότε ως υπεύθυνη και πότε ως υπάλληλος. Γνωρίζω πολύ καλά τις αδυναμίες και τα προτερήματα του τόπου μας, κυρίως μέσα από τα μαγαζιά μας, που στο κάτω-κάτω αυτά είναι η πνοή μας, η πνοή της πόλης μας, η ανάσα της Φλώρινας μας.
Ας οραματιστούμε όλοι μαζί μια πόλη όμορφη, καθαρή, προσβάσιμη σε όλους. Μια πόλη που μπορεί να κοιτάξει κατάματα το μέλλον της και να βροντοφωνάξει:

«ΕΛΠΙΖΩ, ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ, ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ, ΔΙΕΚΔΙΚΩ, ΑΛΛΑΖΩ»

Στις επερχόμενες εκλογέςπαίρνω τη ζωή μου στα χέρια μου και κοιτάω μόνο μπροστά, με συνέπεια και στον εαυτό μου και σε όλους εσάς.


   

 Με εκτίμηση,
 Μαρία Μάργα